Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Céges ajándékok, mit ne adjunk

2014-03-26

Egy brit felmérés szerint a dolgozók több mint egyharmada sokkal szívesebben és motiváltabban tér vissza az ünnepek után dolgozni, ha kapott valamit felettesétől ajándékba, bármi legyen is az. Így tehát még egy rosszul kiválasztott céges ajándékkal is többet ér el, mintha egyáltalán nem lepi meg semmivel az alkalmazottakat a cég születésnapi buliján, az év végén vagy épp húsvétkor. Ha viszont biztosra szeretne menni, néhány tárgyat jobb, ha kihagy az opciók közül.

Céges ajándékok, mit ne adjunk

A legnépszerűtlenebb ajándékok

A Daily Mirror olvasóinak visszajelzése szerint a legkevésbé eltalált céges ajándékok közt szerepel a lejárt húsvéti csokitojás, a kutyaeledel, a bögrés leves, a chips, a virágmag, illetve egy fodrászutalvány, amelyet egy kopasz munkatársnak sikerült ajándékba adni. Sokkal népszerűbbek voltak a vásárlási utalványok, az élelmiszercsomagok, a desszertek és a borok. A legelégedettebb dolgozók gáláns főnöküktől wellnessnapot vagy tesztvezetést kaptak.

Amivel nem lehet melléfogni

Azonban nem szükséges luxuscikkekkel elhalmozni a kollégákat ahhoz, hogy értékeljék a gesztust. Bármilyen alkalomhoz illő, hasznos tárgy megfelel, például karácsonyra egy karácsonyfadísz vagy húsvétra egy tojásokat vagy nyulat ábrázoló ajtódísz. Az édesség és az alkohol univerzális ajándék, nemcsak a kollégák, de az üzleti partnerek is örülnek neki. Ha a bonbonosdobozt emblémáztatjuk, a borosüvegre pedig gravíroztatunk, vagy egyedi címkével látjuk el, a megajándékozottak az elfogyasztása közben sem felejtik majd el, kitől is kapták a finomságot. Bonbonok fémdobozban egy igazán kifinomult meglepetés, az emblémázott fémdoboz sokáig hordozza reklámunkat.

Kérje egyedi ajánlatunkat bonbonos fémdobozokra!