Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Céges ajándék pendrive, ami mindig jól jön

2017-10-29

Ha sorra vennénk a leginkább kedvelt céges ajándékokat, akkor azok garantáltan vezetnék a népszerűségi listát, amelyek a mindennapokban praktikusan használhatóak. A szakemberek is rendszeresen hangsúlyozzák, hogy az emblémázható ajándékok akkor váltják be igazán a hozzájuk fűzött reményeket, ha ténylegesen is hasznosak. E tekintetben, az irodában használatos holmik kiemelt keresletnek örvendenek. A céges ajándék pendrive sokféle színben, formában és kapacitással elérhető, így mindenki megtalálhatja a kínálatban az elképzeléseinek megfelelőt.

Céges ajándék pendrive, ami mindig jól jön

Céges ajándék pendrive: alakítsa igényei szerint!

A kreativitás rendkívül fontos a mindennapokban, s ez akkor sincs másként, ha ajándékozásról van szó. A céges ajándék pendrive esetében lehetőségünk van arra, hogy a cég által képviselt szín-és formavilágra szabjuk azt, ezzel még inkább egységes képet alkotva a cégről. Az image építés szempontjából is fontos meglepetéseket választhatjuk kifejezetten úgy, hogy annak formája passzoljon az értékesíteni kívánt termékekhez, vagy a logóhoz.

Egyedi powerbank: elérhetőség egész nap

Napjaink már elképzelhetetlenek az okoskészülékek nélkül, melyek azonban a gyakori használattól idő előtt lemerülhetnek. Mi a teendő akkor, ha még nem érkeztünk haza, de sürgősen szükségünk lenne telefonunkra vagy például a tablet használhatóságára? Az egyedi powerbank ekkor kitűnő szolgálatot tesz, ugyanis az előzőleg feltöltött eszközzel új életet lehelhetünk készülékeinkbe, tartózkodjunk bárhol is.

Céges ajándék pendrive magáncélra is

A tapasztalatok azt mutatják, hogy az irodában használatos eszközök reklámajándék kapcsán is remek választásnak bizonyulnak. A prémium kategóriás darabokkal meglephetjük üzleti partnereinket, s akár a karácsonyra készített céges meglepetést is feldobhatjuk egy céges ajándék pendrive vagy egyedi powerbank segítségével. Az adathordozó remek választás akár munkával kapcsolatban, akár magáncélra, de a powerbank is hasonlóképp kedvelt praktikusságának apropóján.

Az év végi karácsonyi időszakhoz közeledve érdemes elgondolkodni azon, hogy milyen emblémázható ajándék lehetne az ideális ügyfeleinknek és vásárlóinknak. A megfelelő darab választásával hosszú távon is marketing céljainkat szolgáló eszközt adhatunk, mely ráadásul a céges image-et is a kívánt irányba mozdítja. A pendrive és a powerbank mellett a laptop táskák között is érdemes körülnézni, melyek prémium kategóriás darabjai üzleti partnereink számára is remek választásnak bizonyulhatnak.