Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Céges ajándék nemcsak dohányosoknak

2014-05-06

Az öngyújtó ideális céges ajándék, akár kiemelt ügyfelének keres egy elegáns meglepetést, akár vásárlóinak adna egy olcsóbb változatot. Egy öngyújtó minden háztartásban és irodában elkél, akár dohányoznak a lakók vagy munkatársak, akár nem. Sőt, azoknak, akik nem dohányoznak, gyakran rá kell döbbenniük, hogy nincs otthon semmilyen tűzgyújtó eszköz – például egy romantikus vacsora alkalmával, amikor szeretnének gyertyát gyújtani, vagy karácsonykor meggyújtani a csillagszórót, de nincs mivel.

Céges ajándék nemcsak dohányosoknak

Egyszerű műanyag vagy elegáns fém öngyújtó is lehet céges ajándék

Így egy öngyújtó hasznos és ötletes céges ajándék. Az emblémázható ajándéktárgy lehet egyszerű műanyag, de választhatja az elegáns fém, újratölthető változatot is, és erre rágravíroztathatja cége logóját. A hagyományos gázos öngyújtók mellett benzines öngyújtóval vagy vihargyújtóval is meglepheti partnereit vagy vásárlóit – utóbbi nagyon hasznos szeles időben például egy kirándulás alkalmával.

Széles színválaszték

A céges ajándékként adott műanyag öngyújtók tamponnyomással emblémázhatók választhat egyszerű fehér, színes vagy mintás változatot is. Jó ajándékötlet az öngyújtó, ha például ön dohánytermékeket forgalmaz, de akkor is, ha a karácsonyi ajándék részeként egy dekoratív gyertyát ad ügyfelének – érdemes a csomagba egy öngyújtót is tennie.