Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Céges ajándék: kreatív golyóstoll

2014-04-18

Egy emblémázott golyóstoll remek céges ajándék, hiszen bárkinek adható, bármilyen alkalomra. Ha szeretne biztos lenni abban, hogy ügyfele valóban használja a reklámtollat, ajándékozzon olyat, ami jóval többet tud annál, mint hogy írni lehet vele. Az alábbiakban adunk ehhez néhány ötletet – a lent említett tollak valóban léteznek; egy-egy kreatív tervező fejéből pattantak ki.

Céges ajándék: kreatív golyóstoll

Vonalzós toll

Ha egyenes vonalat kell húznunk, de nincs kéznél vonalzó, felhasználunk bármit, ami a kezünkbe akad, például egy tollat. ShiKai Tseng tervező találmányának viszont nemcsak, hogy egyenes a széle, de még centiméteres beosztás is van rajta, így hasznos segítőtárs a munkában, azaz kiváló céges ajándék.

Ergonomikus toll

Ha sokáig írunk tollal, megfájdulhat a kezünk. Létezik azonban egy masszív alumíniumból készült ergonomikus toll, melynek alakja leginkább egy csúzlira emlékeztet: a mutatóujjat kell bedugni a két szára közé, és máris kényelmesen írhatunk.

Pendrive-os toll

A Narae Inter 4 GB-s pendrive-ja nemcsak toll formájú, hanem valóban az is, így számítógépes és hagyományos dokumentumok szerkesztésénél is használhatjuk.

LED-es toll

A beépített kék LED-es izzónak köszönhetően a céges ajándék használatával ügyfelünk éjszaka is aláírhatja a szerződéseket; nem fogja felébreszteni a családját.

Lézertoll

A lézerfénnyel kombinált toll egyik végével írni lehet, a másik vége pedig prezentációk vagy konferenciák alkalmával lehet partnerünk segítségére.

Cigaretta formájú toll

Ötletes céges ajándék a cigaretta formájú toll, amely egyrészt jópofa, másrészt akár a leszokásban is segítheti ügyfelünket.

Golyóstoll kínálatunkat itt tekintheti meg!