Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Céges ajándék, hogy vidámabban teljen a kávészünet

2014-04-15

A céges ajándék célja, hogy folyamatosan emlékeztesse megajándékozott partnerünket, jelenlegi vagy leendő ügyfelünket cégünkre. Olyasmit is ajándékozhatunk neki, amit a munkában tud használni, de még jobb ötlet, ha a céges ajándék nyugodt pillanatában kerül elő, hiszen így akár talán még magára a tárgyra is odafigyel. Ilyen alkalom a kávészünet.

Céges ajándék, hogy vidámabban teljen a kávészünet

Mindenki várja azt a reggeli vagy délutáni öt percet, amikor feltöltődhet energiával, és megpihenhet egy kicsit. A kávészünethez így érthetően pozitív érzések kötődnek, így nem járunk rosszul, ha a céges ajándék is ehhez kapcsolódik. Az emblémázott bögre jó ajándék bárkinek, hiszen, ha az illető nem kávézik, viszont a csésze esztétikus és jópofa, biztosan szívesen iszik majd belőle mást is, például teát vagy vizet.

Kívánjunk kellemes teázást, kávézást ügyfelünknek!

A céges ajándékként adott bögrén szerepelhet egy vicces kép, felirat, idézet vagy bármi más, ami segít egy kicsit még jobban feldobni a kávészünetet. De lehetőleg a logó ne árválkodjon rajta magában, és ne is terítse be teljesen a fehér porcelánt. Sőt, a bögre alapja lehet színes vagy mintás is. Az is jó ötlet például, ha egyszerűen kellemes kávézást kívánunk ügyfelünknek a csészén egy jópofa figura és a logónk rányomtatásával.

Lehetőleg tartós, kopásálló bögrét válasszunk, amely nem törik össze egykönnyen, és nem is kopik le róla a minta – így ügyfelünk sokáig használhatja a céges ajándékot, és tovább maradunk benne a fejében. A kreatívak akár a bögre belsejébe vagy a bögre talpára is emblémázhatnak, így a speciális elhelyezéssel akár magunk, akár a körülöttünk állóknak is kellemes perceket szerezhetünk.