Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Cégek, figyelem! Nyakunkon a Karácsony!

2010-11-16

Már csak egy szűk hónapunk van Karácsonyig. Persze, a valódi Karácsonyig több is van, de ha szeretnénk bármilyen reklámajándékot adni, akkor már alig van időnk választani és rendelni. Az év végi határidők ugyanis kicsit máshogy alakulnak a céges reklámajándékok piacán, mint a plázákban. Itt most van bronz, ezüst és arany vasárnap!

Cégek, figyelem! Nyakunkon a Karácsony!

Nézzük csak: november végéig lehet még rendelni, ha választékot is akarunk. November végére a nagykereskedők gyakorlatilag kisöprik a raktárukat, és csak a nehezen eladható, vagyis nem túl használható dolgok maradnak (vagy azok sem). November után már sokkal szűkebb a kínálat.

Ráadásul december első heteiben mindenki csúcsra járatva dolgozik: a megszokott egy-két napos emblémázási határidők nem tarthatók, olyan mennyiségű megrendelést kell ilyenkor teljesíteni. Hosszabb idő kell tehát az emblémázásra is.

Most kell, az elkövetkező egy-két hétben választani és rendelni, ha biztosra akarunk menni. Nem érdemes várni, nem érdemes bízni az esetleges év végi leárazásokban, mert könnyen úgy járhatunk, hogy szinte semmit nem kapunk.

Az elkövetkező napokban, hetekben ezen a blogon és a Facebook oldalunkon is igyekszünk segíteni karácsonyi ötletekkel, tippekkel, érdemes lesz bennünket továbbra is követni!