Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Boldog Békés Karácsonyt!

2011-12-20

Már egy karnyújtásnyira vagyunk a Karácsonytól, biztos vagyok benne, hogy mindenkiben él már az érzés, mit jelent az ünnep, a nyugalom, a családi közös vacsora, a szentesti elcsendesülés. Mindenki megvásárolta ajándékát, előre látja majd az örömöt a megajándékozott szemében, arcán, vonásai ellágyulásán előre örvend. Ez a jobb adni, mint kapni érzése.

Boldog Békés Karácsonyt!

Reklámszakemberként is szeretem ezt az elvet követni, egy-egy érdekesebb reklámajándék megrendelésnél elképzelem milyen lesz az arca annak az ismeretlen embernek, mikor megrendelőm közvetve, vagy közvetlenül átnyújtja a reklámajándékot.

Nem erről akarok azonban most írni. Hamarosan Karácsony! Eszembe jutott, hogy tulajdonképpen az emberek a karácsonyi vásárlással is reklámoznak. Reklámozzuk azt, hogy milyen ajándékot tudunk magunknak, szeretteinknek, munkatársainknak megengedni. A vásárlással reklámozzuk érdeklődési körünket, ízlésünket, reklámozzuk szeretteink iránti kötődésünket. Ez a mi kis privát életünkre vonatkozó marketing kampány. S, ez így helyes!

DE! Kicsit álljunk meg, és reklámozzunk olyan dolgokat, amelyekről év közben sajnos hajlamosak vagyunk elfelejtkezni, én is, és mindenki.

Reklámozzuk egy kicsit a milyen érzés segíteni másokon. Ha az ünnepi vacsora után felállunk és segítünk elmosogatni párunknak, szüleinknek, egész biztosan legalább olyan őszinte mosolyt, és boldogságot szerzünk, mintha egy nagy értékű ajándékot vásároltunk volna.

Reklámozzuk egy kicsit a nyugalmat. Amikor nem feszül agyunkban a másnapi teendő, a becsvágy, a munkahelyi feszített tempó, a megfelelni vágyás.

Reklámozzuk egy kicsit a békét. Amikor nem kell vitatkozni minden apróságon, amikor az indulatok felkorbácsolása helyett, kompromisszumot kötünk, hogy mindenkinek jó legyen.

Reklámozzuk egy kicsit a kellemes hangulatot. Amikor nem a meg szokott témákról kell megbeszélés mintára feszülten tárgyalni, hanem a meleg szobában kötetlenül beszélgetni, anekdotázni, viccet mesélni, nagyokat nevetni.

Reklámozzuk a Boldog Békés Karácsony és a Minden Jóban Gazdag Újév érzését!