Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Bögre készítés, bögre emblémázás

2013-10-18

A reggeli kávé, vagy a munka közben elfogyasztott feketetea is jobban esik, ha a bögre, amiből iszunk igazán a szívünkhöz nőtt. Manapság az áruházakban, lakberendezési boltokban rengeteg kreatív mintájú, színes, vicces, feliratos bögre kapható, mégis az igazán szívhez szóló az, ami egyedi, ami nem jön szembe az ismerősünk konyhájában.

Bögre készítés, bögre emblémázás

A bögrék emblémázása magas hőfokon beégetett kerámiafesték felhasználásával történik. Ezzel a technológiával az egyszerű feliratoktól a legkülönbözőbb színvilágú képekig bármit rögzíthetünk a kiválasztott bögrén. Az így felvitt hőálló kép hőálló és időtálló lesz nem kopik és akár mosogatógépben is mosható.

Az egyedi bögrekészítés mellett a bögreemblémázás a cégek számára is kiváló lehetőség. A céges logó elhelyezése a bögréken a nagyobb irodákban is egyedi, kellemes hangulatot kölcsönöz, erősíti az összetartozás érzését. Emellett olyan vállalkozások, vállalatok esetében, ahol gyakoriak például a tárgyalások, egy mutatós, dizájnos emblémázott bögrekollekció jobban építi a cég imázsát, mint egy egyszerű, minta nélküli, esetleg különböző darabokból álló bögregyűjtemény.