strandtaska

Öt nyári szóróajándék ötlet

A nyár a szabadidős programok és a nagy utazások időszaka. Ilyenkor a cégeknek érdemes olyan reklámajándék ötletekkel előállniuk, amelyek a legmelegebb évszakban is hasznosak. Íme néhány remek és praktikus nyári szóróajándék ötlet.

Táskák minden formában és mennyiségben

A nyaralás előtt mindenkinek gondot okoz a pakolás. Senki sem szeret erre túl sok időt áldozni, ráadásul a bőröndök egy része pont az utazás előtt megy tönkre. Ebből adódóan egy utazótáska tökéletes reklámajándék lehet ebben az időszakban. A szetteket különösen kedvelik az emberek, hiszen egyben kapnak meg több különféle méretű táskát, ami nem utolsó sorban praktikus is. A különféle férfi és női nesszeszerek ugyancsak előnyös ajándéknak számítanak, aminek biztosan mindenki örül. Természetesen a nyár elengedhetetlen kelléke a hűtőtáska és a vállra vehető hűtőhátizsák, ezek nélkül szinte elképzelhetetlen egy hosszabb utazás.  Nyáron szeretünk a friss levegőn étkezni, így ilyenkor a piknik és grill eszközök is nagyon kelendő ajándék termékek.

Strand kellékek

A vízparton töltött nyári élményeket néhány kiegészítő még felejthetetlenebbé teheti. A céges emblémával ellátott strand matracok, felfújható úszógumik, labdák és homokozó készletek mindenki tetszését elnyerik. Mindezek mellett a napernyők, fürdőlepedők és strand papucsok szintén keresettek a nyári időszak alatt.

Szabadidős kiegészítők

Nyáron a leghosszabbak a nappalok, ezért természetes, hogy ilyenkor sok órát töltünk a szabadban. Ha felmerül a nyári szóróajándék ötlet, sokaknak valamilyen szabadidős kiegészítő jut eszébe. Ilyen például a fesztivál karszalag, a nordic walking bot, a fejpánt, a frizbi és a távcső. De egy piknik étkészlettel, vagy egy elsősegély csomaggal sem lehet nagyon mellé fogni.

Biciklis kiegészítők

Egy biciklis kiegészítő tökéletes nyári szóróajándék ötlet, főleg azért, mert gyakorlatilag egész évben használható. Sokan a tömegközlekedés, vagy az autókázás helyett a munkahelyre is szeretnek biciklivel eljutni. Egy jól megválasztott ajándék, például egy biciklistáska, akár olyanokat is rávehet egy kis mozgásra, akiknél a kerékpár csak ritkán kerül elő. A biztonsági kiegészítők pedig a KRESZ szabályainak betartása és a balesetmentes közlekedés elősegítése miatt is fontosak.

Autós kellékek

Nyáron sokan kelnek útra az autójukkal. Ezért ilyenkor sok cég valamilyen autós kiegészítőt ajándékoz alkalmazottainak, vagy üzleti partnereiknek. Egy kocsi usb töltő például nem csak remek meglepetés, de a hosszú autóutak alatt praktikus is.

Comments are closed.