Összecsukható strandszék: kényelem napon és árnyékban

: Ötletek | 0

A téli zimankó után mindannyian szeretünk strandra járni, vagy egyszerűen az erkélyen hódolni a napfürdőzés örömeinek. Az ideális napozóágy megtalálása azonban korántsem egyszerű, ráadásul a legtöbb nehezen mobilizálható. Ha nem szeretnénk a strandon is plusz költséget fizetni a napozóágy bérléséért, akkor az összecsukható strandszék lehet az ideális választás. A termék akár reklámajándékként is elkészíthető, és a rajta elhelyezett emblémának köszönhetően a hirdető cég image-e is építhető ilyen módon.

Tökéletes színtér a pihenéshez: az összecsukható strandszék

A januártól induló hajtás után legtöbben csak arra vágyunk, hogy végre átadhassuk magunkat a pihenésnek egy nyári hosszú hétvégén. A két napos hétvége gyakran nem elég semmire, hiszen éppen csak rendezni tudjuk sorainkat, s máris indul az újabb munkahét. Érdemes néha plusz szabadnappal meghosszabbítani ezt az időszakot, amikor akár strandon, wellness szállodában, vagy akár az udvarban élvezhetjük a napfürdőzést és a kikapcsolódás perceit. Nem véletlen van az, hogy nyaralás alkalmával is napok kellenek ahhoz, míg el tudjuk engedni a munkát és az otthoni terheket. Az összecsukható strandszék bárhová magunkkal vihető, és legyen szó akár fürdőzésről, horgászatról, a közeli tóban való megmártózásról, vagy egyszerűen a kert kényelmi szigetéről, az eszköz mindenhol megállja a helyét.

Összecsukható strandszék és egy jó könyv: csak ennyi kell a boldogsághoz

Sokan úgy vagyunk vele, hogy egész évben a szabadságot várjuk, hiszen ekkor végre jut időnk olyan dolgokra, amelyekre egyébként nem. Az olvasás az a tevékenység, melyet bár legtöbben szeretnénk beiktatni mindennapjainkba, de mire odaérnénk, addigra győz az álmosság. Mi más lehetne kellemesebb a tavasztól őszig terjedő időszakban, mint a várva várt szabadság idején kényelmesen elhelyezkedni, és elővenni egy olyan könyvet, amely már régóta kiolvasásra vár a polcon. Az összecsukható strandszék nyújtotta kényelemben az olvasás is ellazítóbb.

Reklámajándék választás alkalmával érdemes olyan darab mellett letenni a voksot, mely garantáltan hosszú ideig használatban lesz. Ennek titka a hasznosság és a gyakorlati alkalmazhatóság. Az összecsukható strandszék bármely korosztály kedvence lehet, és otthon éppen olyan jó szolgálatot tesz, mint akkor, ha a strandon vagy valamelyik gyógyfürdőnkben szeretnénk maximális kényelemben érezni magunkat.

Comments are closed.