Egyedi bőr mappa kimagasló minőségben

Igényes kivitelezésű mappára lenne szüksége? Vannak olyan területek, amelyekhez nélkülözhetetlenek az irodában gyakran alkalmazott eszközök. Érdemes reklámajándék választás alkalmával is gondolni azokra a helyzetekre, amikor az iratok, fontos papírok tárolásához kifejezetten hasznosnak bizonyulnak a mappák. Korántsem mindegy azonban, hogy milyen minőség mellett tesszük le a voksot. Egy előadás, vagy munkahelyi megbeszélés kapcsán rendszerint előkerülnek a mappák, és sokat elárul a kompetenciáról, valamint a hozzáállásról az, milyen színvonalas mappában bújnak meg a szükséges dokumentumok.

Egyedi bőr mappa céges ajándékként

Nem csak a vásárlók számára bizonyulnak jó választásnak a reklámajándékként is adható mappák, hanem a céges image javítását megcélozva az alkalmazottak, vagy akár az üzleti partnerek részére is. A klasszikus fekete soha nem megy ki a divatból, a fém sarokkal ellátott verziók pedig kifejezetten strapabíró, mégis igényes darabnak bizonyulnak. Az egyedi bőr mappa természetesen nem csak fekete színben elérhető, hanem más árnyalatokban is, így mindenki rábukkanhat arra a színre a kínálatban, amely elképzeléseinek, vagy éppen az emblémának a leginkább megfelel. Az A4-es méretnél kisebb mellett is letehetjük a voksot, de névjegykártyatartóval, jegyzetfüzettel és a toll elhelyezésére alkalmas bújtatóval kombinált típusok is széles választékban megtalálhatóak az online kínálatban. A hasított bőrből készült, vagy például cipzárral rendelkező mappák a kategória prémium minőségű reklámajándékainak számítanak, melyeket akár céges ügyfelek számára is bátran ajánlhatunk ajándékozás céljából.

Bőr mappa tanulmányok mellé

Természetesen nem csak az üzleti életben és a munkahelyen jön jól egy színvonalas mappa, hanem akkor is, ha főiskolai, egyetemi tanulmányokról van szó. A vizsgaidőszakban rendszerint több száz oldalas összefoglaló jegyzetekkel járkálnak a hallgatók nap mint nap, melyeknek praktikus tárolására kifejezetten jól jön a strapabíró egyedi bőr mappa. Akár vizsgára is nyugodtan magunkkal vihetjük az eszközt, és az elegáns fekete színű, A4-es mappák megjelenésünk szempontjából is mutatósak.

A megfelelő célközönséget fókuszba állítva biztosak lehetünk abban, hogy a mappák beváltják a hozzájuk fűzött reklámozási terveket. A nap mint nap szem előtt levő emblémák folyamatosan felhívják a figyelmet a cégre, vagy az általa kínált termékre, szolgáltatásra.

Comments are closed.