Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Bevásárlókocsira akasztható táska az egyszerű megoldások híveinek

2018-07-08

Reklámajándék választás alkalmával érdemes az olyan praktikus darabokat előnyben részesíteni, amelyek jó szolgálatot tesznek a mindennapokban. Az ilyen megoldások garantáltan használatban lesznek, ezzel eleget téve a feléjük támasztott követelményeknek. A bevásárlókocsira akasztható táska kitűnő választásnak bizonyul, ha egyszerűen használható, nagy kapacitással rendelkező segítőtársat szeretnénk magunkénak tudni a vásárlások során. A többféle szín között mindenki találhat olyat, amely a reklámajándék felületén elhelyezhető logóhoz is passzol, vagy éppen a cégre jellemző színvilággal rendelkezik.

Bevásárlókocsira akasztható táska az egyszerű megoldások híveinek

Összecsukható gurulós bevásárlókocsi

Mindannyian ismerjük azokat a kellemetlenségeket, melyek együtt járnak a bevásárlással. Ugyan a tömegen és a kasszánál való sorban álláson nem sokat segíthet egy reklámajándékként is használható összecsukható bevásárlókocsi, de annál nagyobb szerepe van a cipekedés megelőzésében. Ma már nem csak az idős korosztály sajátja az, hogy összecsukható gurulós bevásárlókocsi segítségével oldja meg a vásárlásokat, hanem tulajdonképpen bárki számára ideális választás lehet.

3 kerekű lépcsőjáró bevásárlókocsi

A bevásárlókocsira akasztható táska mellett számos egyéb, olyan megoldás is létezik, amelyek a bevásárlás körüli teendőket igyekeznek megkönnyíteni. A bennük rejlő lehetőségeket akár reklámajándék készítés során is megéri kihasználni, hiszen mindig jól jönnek olyan eszközök, kiegészítők, amelyek saját dolgunkat egyszerűsítik le. Tipikusan ilyen a 3 kerekű lépcsőjáró bevásárlókocsi, amivel gond nélkül nekivághatunk a lépcsőzésnek is. Mindegy, hogy emeleti ingatlanban lakunk, vagy a tömegközlekedés során válik szükségessé a lépcsőhasználat, a 3 kerekű lépcsőjáró bevásárlókocsi egyszerűen veszi a fölé tornyosuló akadályokat.

S hogy még miért érdemes a hasonló eszközöket választani akkor, ha emblémázható, logózható felületet szeretnénk nyerni? Mivel a bevásárlás a napi rutin része, így jó eséllyel szerepelnek majd ezek a tárgyak is abban, megoldva ezzel a reklám célú felhasználás rájuk eső részét.