Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Az ördög mindig a részletekben rejlik

2010-06-11

Amikor egy ajánlatkérés érkezik hozzánk, mindig olyan alapossággal fogunk neki a munkának, mintha ezen múlna a cégünk sorsa. És végül is ezen is múlik: az ajánlatkérés, megrendelés megfelelő kezelése nélkül hiába dolgozunk jól és pontosan, könnyen hihetnék azt rólunk, nem figyelünk az ügyfeleinkre.

Az ördög mindig a részletekben rejlik

A megrendeléshez vezető út első lépése természetesen az ajánlatkérés. A beérkező ajánlatkéréseket felvesszük a megrendelőbe, és küldünk egy olyan ajánlatot, amely a megadott adatoktól függően kellően pontos. Ahol lehetnek eltérések vagy további egyeztetést kívánó dolgok, ott azt jelezzük és választ várunk. Az ajánlatban tehát szerepel a kért termék ára és az emblémázás ára is!

Amikor ezt az ajánlatot kiküldjük, már akkor ellenőrizzük, hogy elérhető-e a termék, és ha igen, akkor mennyi idő alatt. Vajon van idehaza raktáron? Vagy külföldről kell megrendelni? Esetleg speciális gyártást igényel? Így az ajánlatban már előzetesen időzítést is tudunk adni.

Aztán jön egy nagyon fontos lépés: a termékre nyomni kívánt grafika elkérése és annak ellenőrzése. Nem mindegy, hogy milyen termékről van szó, vannak esetek, amikor a korábban jó grafika az aktuálisan rendelt termékhez használhatatlan. A grafikáról külön fogok írni - most tehát csak az a lényeg, hogy ellenőrizzük.

És akkor következik az a rész, amit talán a legjobban szeretek: készítünk egy látványtervet és elkészítjük a pontos ajánlatot is. Ezt követi egy egészséges alku: nagyobb mennyiség esetén akár egyedi kedvezményeket is tudunk adni. Nemcsak tudunk, szoktunk is.

Izgalmas várakozás kezdődik: vajon az eddig elvégzett munka megfelelő-e? Ha igen, akkor ezt abból látjuk, hogy megjön a megrendelés. Ezt követően azonnal elindul a gyártás: az ajánlatkéréskor megtervezett munkafolyamat részeként megrendeljük a terméket, átvesszük, elvisszük az emblémázónak.

Az esetek 90%-ban raktárkészlet elérhető 2 nap alatt. Tehát ha a megrendelést ma elküldjük, holnap már visszük is emblémázni. Ellenőrizzük a kész terméket, és ha olyan minőségű, amit kiadhatunk a kezünkből, akkor átvesszük.

Ezután már csak szállítunk és számlázunk - átadjuk az emblémázott reklámajándékot és kézfogással megköszönjük az üzletet.