Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Az elmúlt évek sikeres karácsonyi reklámajándékai

2011-09-11

Ahogy ígértem e heti bejegyzésem a karácsonyi reklámajándékokról szól. Mára már lényegtelen, hogy pogány, vagy egyházi hagyomány mentén alakult-e ki az ünnepi ajándékozás, tény, hogyha egyébként, egész évben nem is, most örömet lehet okozni a másik embernek. Legyen az családtag, közeli, távoli rokon, egy ezer idegen, vagy munkatárs, az ajándék láttán még a legkeményebb szívű ember is meglágyul egy pillanatra.

Az elmúlt évek sikeres karácsonyi reklámajándékai

Nem ritkaság, hogy ilyenkor cégek, vállalatok a legszebbel, a „legpofásabb“ reklámajándékkal szeretnének kirukkolni. Alkalmazottaikat, partnereiket megajándékozva. Igazából nem mondanám, hogy karácsonyi reklámajándék gyanánt speciális ajándékokat szabad csak adni. Minden olyan tárgy, eszköz, étel, ami valamilyen formában viseli a Karácsony jellegét szóba jöhet. Minden olyan tárgy, amiben valamilyen ötletet lehet elrejteni, vagy maga a tárgy egy különleges ötlet, ami karácsonyi ajándéknak megfelel, tökéletes lehet. Aki figyelemmel kísérte az 1001 reklámajándék.hu életét az emlékezhet az öt évvel ezelőtti „találmányunkra“ a kincsesládára, ami olyan sikeres lett, hogy a legtöbb konkurencia is átvette az ötletet, és máig használja. Azt hiszem ennél nagyobb elismerés nem is kell a karácsonyi ötletünknek.

A kincsesláda, ami „telis-tele van minden földi jóval“... ha nem is csokival, almával és mogyoróval, de reklámcsokikkal, marcipán rudacskákkal, mini lekvárokkal, mézekkel igen. S legalább háromféle méretben létezik!

Nagyon népszerűek voltak a díszdobozos, fémdobozos, kartondobozos elegáns desszertek, csokik, mézeskalácsok, amelyek önmagukban is megállták a helyüket. Kisebb büdzsével rendelkező cégek idén is be tudják ütemezni ajándékozásra munkatársaiknak.

Nagyon fontos tudni, a rendelési időtől függ, hogy az Ön cége mennyire ötletes és változatos ajándékot tud munkatársainak, ügyfeleinek, vásárlóinak adni. Ezért érdemes már most megtenni a szükséges lépéseket. A következő bejegyzésemben az aktuális, idei karácsonyi ajándékokból szemezgetek.