Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Az automata esernyő működése megkönnyíti a mindennapokat!

2018-10-22

Az őszi hónapok változatos időjárással és novemberben már gyakori esőzésekkel is megnehezítik az öltözködést, a szabadban tartózkodást. A réteges ruhaviselés mellett az esernyő kérdése mellett sem mehetünk el, amelynek köszönhetően megúszhatjuk a hatalmas esőzések alkalmával az elázást. Erre már csak a megfázások elkerülése végett is mindenképpen érdemes figyelni. Az automata esernyő működése egyszerű, így ha épp tele a kezed szatyrokkal, akkor is könnyedén kinyithatod a hasznos kis alkalmatosságot.

Az automata esernyő működése megkönnyíti a mindennapokat!

Az automata esernyő működése segít a megfázás megelőzésében

Az ősztől tavaszig terjedő hónapokban megnő azok száma, akik felkeresik a háziorvosi rendelőket. Nem más tehető ezért felelőssé, mint a hideg idő, a legyengült immunrendszer, vagy a hirtelen érkező esőkben történő elázás. A legtöbben nem szívesen cipeljük magunkkal az esernyőket, pedig ma már olyan típusok is elérhetőek, amelyek elférnek a táskában, könnyűek, és ugyanakkor egyszerűen felnyithatóak. Az automata esernyő működése még azokat is meggyőzi, akik nem rajonganak az eszközért.

Egyszer használatos esőkabát: praktikus meglepetés

Sokan vannak, akik az esernyők helyett inkább az esőkabát kényelme mellett döntenének. Az egyszer használatos esőkabát számukra ideális választás lehet. Felületén elhelyezhető a kívánt motívum, embléma, és ha jó minőségű darab mellett döntünk, akkor az egyszer használatos esőkabát helyett időtálló megoldást ajándékozhatunk.

Vicces ajándék ötletek férfiaknak

Nem az esernyő azonban az egyetlen olyan termék, amelyet a cégek reklámajándék gyanánt szívesen választanak. A vicces ajándék ötletek férfiaknak és nőknek egyaránt jó döntésnek bizonyulhatnak, ám fontos odafigyelni arra, hogy a céges image-hez passzoló darabok mellett tegyük le a voksot. A szezonális ajándékok között nyaranta a törölközők és a felfújható strandfelszerelések viszik a pálmát, az év végi ünnepek környékén pedig a karácsonyi plüssfigurák, ünnepi motívumokkal ellátott bögrék és persze a karácsonyfadíszek a leginkább népszerűek.

A reklámajándékok segítségével javítható a vásárlókkal, ügyfelekkel a kapcsolat, de abban is nagy segítséget jelenthetnek, hogy megfizethető áron legyen jelen a cég logója a mindennapokban. Ősszel se feledkezz meg az emblémázható ajándéktárgyakban rejlő lehetőségekről!