Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Asztali névjegykártya tartó, a mindennapi hasznos segítség

2018-12-24

Az irodai munkavégzés során nem csak internetkapcsolatra és egy jól működő laptopra vagy PC-re van szükség, hanem számos kiegészítő is nélkülözhetetlen lehet. Gondoljunk csak a hirtelen feljegyzést kívánó információkra, az öntapadós jegyzetlapokra, vagy a mappákra, amelyek fontos iratokat rejthetnek. Az asztali névjegykártyatartó szintén remek választás, hiszen segítségével praktikusan tárolhatóak a névjegykártyák, és az üzlet vagy magánélet szempontjából lényeges elérhetőségek.

Asztali névjegykártya tartó, a mindennapi hasznos segítség

Nem csak az asztali névjegykártya tartó az egyetlen lehetőség!

Az irodai reklámajándékok nagy népszerűségnek örvendenek, ráadásul közülük a legtöbb elérhető árkategóriát képvisel. Ha olcsón szeretnénk megúszni a dolgot, akkor a tollak lehetnek az ideálisak, de az emblémázható bögrék is remek választásnak bizonyulnak. Nem csak otthon fogyasztunk szívesen egy meleg teát vagy kávét, s ilyenkor kitűnő szolgálatot tesz egy ízlésünknek megfelelő bögre. Az asztali névjegykártya tartó kifejezetten azok számára hasznos, akik számos ügyféllel és szolgáltatóval tartják a kapcsolatot munkakörükből, vagy céges tevékenységi körből adódóan.

Apró ajándék munkatársaknak karácsonykor

Az egyedi, például felirattal ellátott ajándéktárgyak reklámozás céljából éppen úgy megállják a helyüket, mint akkor, ha valami kis kedvességet szeretnénk adni az ünnepek alkalmából kollegáinknak. Az apró ajándék munkatársnak remek döntés, hiszen egy jó választással praktikus, irodai használatra kiváló darabot nyújthatunk át, de mégsem kell mélyen a zsebbe nyúlni. Egy igényes mappa, vagy egy megbízható pendrive szintén hasznosnak bizonyulhat.

A reklámajándékok egyébként minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek. A tapasztalatok azt mutatják, hogy segítségükkel javítható az ügyfelekkel, vásárlókkal való kapcsolat és a jobb kommunikáció is megvalósítható ilyen módon. A hagyományos reklámokkal összehasonlítva az ajándéktárgyakon levő feliratok akár évekig szem előtt lesznek, hirdetve ezzel a cég által kínáltakat. Miért ne használnád ki az ebben rejlő lehetőségeket, ha megfizethető áron szólíthatsz meg így nagy tömegeket? Az online vásárlás kényelmét kihasználva is leadható a rendelés, ezzel sok időt és energiát megspórolva.