Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Apró ajándékok munkatársaknak: a gesztus fontosabb, mint az érték!

2018-12-01

Az ünnepekhez közeledve egyre többen gondolkodnak el azon, hogy mivel lephetnék meg szeretteiket. Nem csak a magánélet területén érdemes az ideális meglepetések után keresgélni, hanem munkavállalóként is fókuszba kerülhet mindez. Sokan vannak, akik munkatársaikkal baráti kapcsolatot építettek ki, és nem feledkeznek meg a másikról karácsonykor sem. Az apró ajándékok munkatársaknak kiválóan megállják a helyüket, hiszen ilyenkor csak egyfajta szimbolikus meglepetésre van szükség. Az apró kedvességek is szólhatnak azonban igazán szívhez, ha azok megválasztására fokozott figyelmet fordítunk.

Apró ajándékok munkatársaknak: a gesztus fontosabb, mint az érték!

Apró ajándékok munkatársaknak: fontos a személyesség!

Saját példánkból kiindulva is elmondhatjuk, hogy a leginkább azoknak az ajándékoknak örülünk, amelyek személyre szólnak. Ezekből érezhetjük igazán, hogy a másik időt szentelt a választásnak és igyekezett valóban örömet okozni. Az apró ajándékok munkatársaknak kiválóan alkalmasak arra, hogy a másik szokásainak, érdeklődési körének leginkább megfelelő darabot adhassuk. Kávérajongóknak egy ízléses bögre, a rendszerezés híveinek praktikus mappák bizonyulhatnak jó választásnak. Az autós kütyük szerelmesei számára jó minőségű kiegészítőket választhatunk, de a modern technikával dolgozóknak is biztosan betalálhatunk egy pendrive vagy power bank segítségével.

Karácsonyi ajándék munkatársnak? Nem mindegy a minőség!

A személyre szabott meglepetések kapcsán sem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a jó minőségű termékek között célszerű válogatni. Akár emblémázható ajándékkal is készülhetünk, melynek köszönhetően feliratot helyezhetünk el a meglepetés felületén, vagy például céges ajándékozás során a cég logója is szerepelhet azon. A karácsonyi ajándék munkatársnak akkor váltja be igazán a hozzá fűzött reményeket, ha időtálló minőséget képvisel, és megjelenését illetően is elnyeri a tetszést.

Személyre szabott ajándékok az odafigyelés értékével

Az igazán nagy örömet okozó meglepetéseknek nem kell, hogy nagy összeget képviseljenek. Az igazi érték abban rejlik, hogy az ajándék szívből jön, és így szólítja meg a szívet. A személyre szabott ajándékok kiválasztásakor inkább törekedjünk arra, hogy a megajándékozott személyéhez passzoljon, megfeleljen érdeklődési körének, vagy akár egy régóta vágyott dologról legyen szó. Ne feledkezz meg a csomagolásról sem, melyet szintén feldobhatsz egyedi apróságokkal. A karácsonyi dekor elemek nem csak az ajándékon szereplő motívumok kapcsán jöhetnek szóba, hanem például csomagolás során is.