Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Akcióra akció, a hatékony reklámmarketing

2011-12-06

Senki nem tagadhatja le, milyen kellemes hatással van rá, ha 10 Ft-al is olcsóbban vehet meg valamit a megszokottnál. S ez, még bőven nem az a bizonyos garasoskodás, hogy ennyinek is odanéz az ember. A fogyasztó társadalom alapjáraton így van beállítva: jó érzéssel tölti el, ha olcsóbban jut hozzá kedvenc dolgaihoz.

Akcióra akció, a hatékony reklámmarketing

A reklámszakembereknek pedig az a feladatuk, hogy kitalálják célirányosan melyik társadalmi rétegnek, mi lehet az a kedvenc terméke, amellyel még nagyobb vásárlásra lehet bírni. A hatékonysághoz természetesen külön rétegre kell bontani az embereket: a nőket, a férfiakat, bizonyos korosztályokat, illetve a gyerekeket.

Az év legnagyobb akciós időszaka év végén kezdődik el, és január végéig tart! Amikor meggyújtjuk az adventi gyertyákat, ezzel a cégek saját marketing kampányukat izzítják be. A reklámkampányok pedig a vissza nem térő lehetőségek széles tárházát nyújtják. Lehet vitatkozni az akciós reklámok minőségéről, és milyenségéről. Vannak, akik szolidabban, visszafogottabban reklámoznak, akcióznak, vannak, akik rámenősen, már-már a jó ízlés határát súrolva nyomulnak előre a meghódítandó célréteg eléréséhez. Míg mások előbb adnak, hogy aztán vásárlóréteget csiholjanak az ajándékozás öröme felett, ők reklámajándékkal, szóró ajándékkal összekötve akcióznak. Aztán mindez hirtelen elcsendesül: beköszöntenek az ünnepek.

Az ünnepek, az Újév után, ha belenézünk raktárainkba, akkor vesszük észre, mennyi minden használható, teljesen kész bevethető termék maradt ránk. Mit kezdhetnénk ezekkel a kész reklámajándékokkal?

Akciózzuk!

Az 1001 reklámajándék.hu minden olyan termékéhez, amit nem kell legyártani, most 20%-al olcsóbban hozzájuthat.

Azt javaslom, ne maradjon le róla Ön sem! A mi akciónk nyomán most egy lendületes újévi reklámkampánnyal indíthatja üzletét. Most a kellő időben fogja meg ügyfeleit, céges partnereit!

Induljon lendülettel a 2012-es év!