Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Ajándéktasak: Több, mint hinnénk

2020-02-27

Évente több alkalom is van, amikor ajándékozunk. Akár egyénileg, akár céges szinten. Ilyenkor nem csak a karácsonyra érdemes gondolni, hanem akár más alkalmakra is. És pont ez jelent számunkra, gondolkodó embereknek a kedvesség felül egy plusz lehetőséget. Éljünk hát vele, mert az ajándéktasak több mint hinnénk!

Ajándéktasak: Több, mint hinnénk

Miben térnek el az ajándéktasakok?

Igazság szerint két fő szempont van, amelyben különböznek és van egy plusz is, amelyet a végén megmondunk. Az egyik lényeges eltérés közöttük az a méret. Most a vicceket félretéve, nem mindegy, hogy mekkora egy ajándéktasak. Egy elegáns üveg pezsgőt például nem tehetünk bele egy akkora tasakba, amiben egy Xbox is elfér.A másik különbség pedig, a feltűntetett alkalom. Karácsony közeledtével előre megjelennek a télapós, karácsonyfás és rénszarvasos ajándék csomagolók, tasakok és egyéb kiegészítők. Némelyek pedig hajlamosak ezt egy kicsit túlzásba vinni, hiszen néha a kevesebb több.Viszont a mi üzlet gondolkodásunk nem hagy nyugodni, és azon jár, hogyan lehetne ezt az ajándékot egy kicsit reklámként is felfogni. Ezzel pedig nem rontunk bele az ajándékozás szellemébe.  A plusz egy különbség az ajándéktasakok között pedig az, hogy ez csak egy lesz a sok közül, vagy pedig valami különlegesebb.

A jó ajándéktasak

Nem egyszerű feladat, de nem is teljesíthetetlen. Éppen ezért jöttünk létre. Ugyanúgy, ahogy egy tollban is megtaláltuk a marketing lehetőséget, és a boros táskákban is, úgy egy sima ajándéktasakban is.

Egy igényes egyszerű letisztult ajándéktasak, amelyen finoman, de igényesen elhelyezzük a cégünk logóját, vagy mottóját az bizony egyedi. Emellett pedig praktikus is. Legyen akár kicsi vagy nagy méretű a táska, egyszer legalább biztosan jól megnézi az a fél, aki kapja. És mint tudjuk egy kép ezer szóval is felér.

Ki tudja, talán pont az egyedi ajándéktasak lesz az, amely miatt újabb tárgyalásokat kezdeményeznek velünk, vagy újra „felkerülünk a radarra”. Egy olyan olcsó marketinglehetőség az ajándéktáska, amelyet kár kihagyni. Mi készen állunk.