Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Ajándékozzunk egészséget!

2015-11-10

Rohanó világunkban gyakran önhibánkon kívül marad fókuszon kívül az egymásra figyelés. A számtalan elintézni való, a megnövekedett munkamennyiség óriási terheket ró minden dolgozó emberre, így sajnos nem ritka, hogy az üzleti partnerség mellett az emberi kapcsolat elsorvad. Előfordul ez még akkor is, ha több éves, évtizedes közös múlt áll mögöttünk.

Ajándékozzunk egészséget!

Ne vádoljuk magunkat, nyilván a partnerünk is hasonlóképpen éli meg a gazdasági válság okozta terheket, de kompenzálásképpen, az ünnepek környékén bátran gondoljunk kissé személyesebb ajándékok kiválasztására. Segítsünk nekik az egészségük, jó kondíciójuk megőrzésében, adjunk olyan ajándékokat, amelyekkel öröm lesz a sport, a mozgás, ami köztudottan nem csak a jó kondíció, hanem a lelki harmónia kialakítására is nagyszerű eszköz.

Ha tudjuk, hogy üzleti partnerünk szívesen fut, válasszunk számára az 1001 reklámajándék széles kínálatából futáshoz alkalmas (mélyen fülbe dugható) fülhallgatót, kartáskát, amely alkalmas az okostelefon tárolására, és a fülhallgató hozzáillesztésére is. Rendkívül hasznos ajándék lehet egy okoskarkötő, amely számos szolgáltatásával (különböző fiziológiai mérések, lépésszámláló, távolságmérő stb.) elősegítheti az edzésterv sikerét.

Választhatunk technikai pólót vagy dzsekit, amelyekből egy szenvedélyes sportembernek soha nincs elég, emellett kiválóan megnyomható, sőt, hordás közben is reklámfelületet képez. Az övtáska és más fazonú sporttáska – bár kissé kommersz ajándéknak tűnik – egy futó számára szintén mindig hasznos és gyorsan elhasználódó eszköz.

Azok számára, akik télen is szeretnek szabadba menni, a sapka, sál, termópulóver, okostelefon használatához tervezett kesztyű szintén nem kerülhet az elcsépelt ajándékok sorába, hiszen sokat használt és gyorsan cserélődő használati tárgyakról van szó, az ő szemszögükből.

A sport fun-ok számára mindig hasznos, ha „szakmai” újdonságokról értesülnek. Válasszunk új módszereket bemutató DVD-ket vagy könyveket, ismertessük meg őket a chi futással, vagy különféle modern és hatékony légzési módszerekkel. Ha jól választunk, minden sportos napon az eszükbe fogunk jutni, és minden jó érzés vagy siker, ami ezen a területen éri őket egy kicsit a mi érdemünk is lesz.