Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Ajándékok irodai használatra

2014-03-26

Ha szeretné meglepni alkalmazottját a születésnapján, karácsonykor vagy elvégzett munkáját elismerve, valamilyen hasznos és ötletes céges ajándékkal, érdemes olyasmit választania a számára, amit az irodában is használhat. Így a munkaidő kellemesebben telhet, a közérzet sokszorosára növekedhet, ez javíthatja a munkamorált is.

Ajándékok irodai használatra

Ötletes ajándékok az irodába!

Falinaptár:

Egy falinaptár egyszerű megoldás a dolgozósarok vagy az iroda barátságosabbá tételére. Szerepelhet az ajándékon logó, de az egyes hónapok illusztrálásához inkább válasszon az adott alkalmazottra jellemző képeket. Ha minden kollégát meglepne egy ajándékkal, akár kérdezze körbe őket e-mailben, mit látnának szívesen a falon: kiscicákat, vadászrepülőket vagy épp egzotikus tengerpartokat.

Asztali mobiltartó: 

Egy diszkrét logóval díszített, praktikus mobiltartónak köszönhetően a telefon mindig kéznél van, ha csörög az ügyfél, így azonnal a rendelkezésére tud állni a kolléga.

Kávésbögre: 

Nemcsak munka, hanem akár kávészünet közben is emlékeztetheti a munkatársat arra, milyen jó fej főnöke van. Még nagyobb örömet szerezhet, ha az emblémázott bögrén a logó mellett szerepel egy a csapatépítő tréningen vagy a céges bulin készült csoportkép is.

Székpárna: 

Nyolc órán keresztül egy kényelmetlen széken ülni nem nagy élmény. Egy székpárna sokkal kényelmesebbé teszi az ülőalkalmatosságot, így a dolgozó nem pattan fel azonnal, amint elüti az óra a négyet.

Ébresztőóra:

Szerencsés esetben a munkatárs ezt az eszközt nem az irodában, hanem otthon használja majd. Egy emblémázott ébresztőóra ötletes meglepetés, hiszen a pontosságot egy céges ajándékkal ösztönözni sokkal barátságosabb, mint pénzlevonással.

De 1001 ötletünk van még irodai ajándékokra, kérje ajánlatunkat emblémázásukra is!