Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

Adventi ajándéktippek

2023-12-05

Örömteli ajándékozás? Garantáljuk!

Adventi ajándéktippek

Szempillantás alatt jött el idén is az Adventi időszak. 4 hét karácsonyig, amelyet a lelki felkészülés és békesség megteremtése jellemez. Egy lendületes cég életében az év zárása is megkívánja a felkészülést mind lélekben, mind fizikálisan. Az 1001 Reklámajándék 1001 ötlettel segít, hogy megálmodott ünnepi tervei idén is megvalósuljanak.

Az év egyik legszebb időszaka ez, amikor az ajándékozással többet is kifejezhetünk elismerésünknél, hálánknál, bizalmunknál vagy elégedettségünknél. Remek lehetőség, hogy üzleti kapcsolatait megerősítse, partnerei elkötelezettségét megacélozza és munkatársai hűségét méltányolja, mindezt az ajándékozás örömével megfűszerezve.

Mindegy, hogy milyen kapcsolat áll fenn az ajándékozottakkal, néhány nézőpont figyelembevételével nehezen lőhetünk mellé és valóban találó meglepetéssel kedveskedhetünk a másik félnek.

Jelentős lépés, hogy meghatározzuk az ajándékozás formáját, mert törékeny vagy romlandó tételek esetén a további szállítás és átvételezés körülményeivel is számolni kell, így elkerülhetjük a kisebb baleseteket. Amennyiben üzleti kapcsolatról beszélünk az ajándékcsomagok világa minden ízlést lefedő palettán kínál lehetőségeket költségkerettől függetlenül, de a vállalati arculat népszerűsítése érdekében készített egyedi ajándékösszeállítások utánozhatatlanok maradnak. Egy egyedileg összeválogatott kompozíció személyesebbé teszi ajándéktárgyainkat, de a szándékon nem változat.

Weboldalunkon az elmúlt évek közönségkedvenc összeállításai kerültek ünnepi csomagolásba, amelyeket egyedileg emblémázottan, ünnepi kártyával kiegészítve ajánlunk üzleti környezettől függetlenül.

 

Akár partnereinek, akár ügyfeleinek, akár munkatársainak szeretné bearanyozni az év végét, nálunk 1001 ötlet várja!

 

Partnereknek:

Natural ajándékcsomag

 

Ügyfeleknek:

 

ZÚZMARA ajándékcsomag

 

 

 

Munkatársaknak:

ALL I WANT FOR CHRISTMAS - pezsgő és finomságok

 

 

Céges Partyra:

CELEBRATION - karácsonyi ajándékcsomag

 

 

Irodai környezetbe:

Orosi kávés ajándékcsomag - natúr