Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

A tűz melege

2015-12-03

Sajnos ma már kevesen tudják, hogy mennyivel lélek- és testmelengetőbb tud lenni a ropogó és villódzó tűz melege a radiátorokénál vagy a padlófűtésénél. Tény, hogy a retró hangulat népszerűsége újra és újra felburjánzik, és ennek fényében egyre többen szereznek be vidéki házat búbos kemencével, vagy saját kandallót, de ehhez bizony meg kell tanulnunk a tűzzel bánni – a szó összes értelmében.

A tűz melege

Ahol fa van, ott forgács is van, ahol tüzet akarnak rakni, ott pedig minden van: fa, forgács, por, hamu, üszök, faszén és füst, nekünk pedig meg kell tanulnunk ezeket kordában tartani.

Ha van olyan üzleti partnerünk, akiről kiderült, hogy a természet iránti vágyát egy saját kis erdő közepi hétvégi kunyhóban éli ki télen is, vagy éppen síeléskor direkt kulcsosházat választ, mert szereti saját keze munkájával kicsiholni a fadarabokból a melengető lángnyelveket, bátran lepjük meg egy „tűzgyújtó” ajándékcsomaggal.

Szikra nélkül nincs tűz, ezt aki próbált már öngyújtó nélkül rágyújtani, nagyon is jól tudja. Ezért a tűz meggyújtására alkalmas szerszám a készlet egyik legfontosabb tagja. A katalógusunkban található legkülönfélébb gázgyújtók megbízható segítséget jelentenek ilyen helyzetekben. Mindegyik modell újratölthető, és tartalmaz kiegészítő lehetőségeket is: az egyiken sörnyitó, a másikon LED lámpa, a harmadikon praktikus akasztó található.

A második legfontosabb dolog a tűzrakáshoz, a fa. A fa hordása nem egyszerű, hiszen a fa hasábok nehezek, koszosak, széthullanak, akár balesetet is okozhatnak. A legjobban tesszük, ha kifejezetten erre a célra rendszeresített hordozókba tesszük a rakoncátlan hasábokat, így elkerülhetjük a sérüléseket és a koszolást is. A széles fülekkel készült, hatalmas kosárra emlékeztető filc fatárolók könnyen kezelhető és tartós megoldást nyújtanak a problémára, ugyanakkor, ha éppen nincs tüzelés-szezon vagy nincs kályhánk, akár újságokat vagy gyermekjátékokat is tárolhatunk bennük.

Természetesen mindkét termékkategória kiválóan emblémázható, így a megajándékozott nem csak a gondoskodást fogja érezni, hanem arra is emlékezni fog (sőt a tűz köré összegyűlő rokonai, ismerősei és üzletfelei is látni fogják), hogy ki volt az a találékony és merész partner, aki ilyen hasznos ajándékcsomaggal lepte meg őt.