Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

A toll a legjobb céges szóróajándék

2016-11-10

A címben akár azt is írhattuk volna, hogy a toll a legnépszerűbb céges szóróajándék, hiszen évről-évre egyre több vezető dönt a hagyományos, jól bevált, mindenki számára használható, és használt toll mellett. Ami miatt mi mégis azt írjuk, hogy a legjobb választás az nem a konvenciók miatt van, és még csak nem is a megszokás az indítórugó… A toll ugyanis önmagában már unásig ismételt, könnyen sablonizálható ajándék. Ki ne látott volna már egy-egy partnerénél millió, és millió írószerszámot, ahogy egy tartóban, egymást kitakarva gyülekeztek…

A toll a legjobb céges szóróajándék

Igen, szebb napokon ezek a tárgyak is szóróanyagnak indultak, és most maximum az „elszóródásuk” az, ami megmaradt. Mi sokkal többet kínálunk egy egyszerű tollnál. Sokkal személyesebbet, ünnepibbet, szívhez szólóbbat, egyedibbet. Ötvöztük a toll megszokott egyszerűségét, az ünnep tipikus formáival, és a céges emblémák adta egyediséggel. Így született meg az az írószerszám, melyet bátran javasolunk mindazoknak, akik kreatív megoldásra vágynak a céges szóróajándék kiválasztásakor.

Az általunk kínált exkluzív írószerszám hajlékony golyóstoll, mely különböző, a karácsonyra jellemző motívumokkal van ellátva, belsejében kéken író betéttel, touch-pen funkcióval. A szóróanyagnak szánt tollakat vegyes csomagban tudjuk postázni, így a tollakon belül is válogathatunk. Amikor pedig a termékekre rákerül a céges embléma megszületik a valóban legjobb szóróajándék, amiért kapkodni fognak a partnereink. Az osztáskor érdemes vigyázni, mert Rudolfot mindenki nagyon szereti!