Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

A toll, a pendrive és a zöld ajándékok a legnépszerűbbek

2014-08-14

A legnépszerűbb reklámajándék jelenleg a logózott toll, a formázott pendrive, a póló, a szilikon karkötő, a nyakpánt, illetve a környezetbarát termékek. Az egyedi ajándékokra is van kereslet, azonban ezek esetén a cégek nem tudnak olyan nagy mennyiségben rendelni, a hosszabb gyártási idő miatt. A reklámajándékokat vásárló cégek szeretik az újdonságokat: olyasmivel szeretnék megajándékozni ügyfeleiket, amit másnál még nem láttak.

A toll, a pendrive és a zöld ajándékok a legnépszerűbbek

A környezetbarát anyagokból készült termékeket egyre inkább keresik

A környezettudatosság is egyre fontosabbá válik: a cégek egyre jobban keresik a környezetbarát anyagokból készült termékeket, például az újrafelhasznált papírból vagy vászonból készült bevásárlótáskát. Bizonyos termékek tartják biztos helyüket a ranglistán: a logózott póló és más ruházati termékek évek óta népszerűek. Egy különleges, ötletes tárgyért a megrendelők több pénzt hajlandóak kiadni, hiszen tudják, hogy ez a megajándékozott számára is emlékezetes marad. Az igen keresett pendrive-ok esetén azonban inkább a standard, PVC-ből készült modelleket keresik, mint az egyedi formájú vagy kialakítású darabokat, annak ellenére, hogy utóbbiakért nem kell sokkal többet kiadniuk.

A kisvállalkozások névjegyként használják a reklámajándékokat

A kisebb cégekre jellemző, hogy a promóciós ajándékot egyben névjegyként is használják, azaz megjelenítik rajta az összes elérhetőségüket. A valóban praktikus, a háztartásban vagy a munkában használható ajándékok népszerűsége nőtt. A cégek a költséghatékonyság és a magas reklámérték mellett a minőségből sem engednek, hiszen azt szeretnék, hogy a választott tárgy méltó módon képviselhesse a vállalkozást.

Egyre népszerűbbek az egészségtudatos ajándékok is

A környezetbarát termékek népszerűségének növekedésével párhuzamosan az egészségtudatos ajándékok is egyre inkább előtérbe kerülnek: kevesebb fogy például öngyújtóból, cigarettatárcából vagy hamutartóból. A cégek nemcsak a tárgy kiválasztásakor, hanem az emblémázáskor is ügyelnek az egyediségre és a kreativitásra: egyre többen rendelnek reklámajándékot sokszínes nyomattal.