Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

A reklámajándékoknak egyre nagyobb szerepük van az ügyfelek hűségének megerősítésében

2014-11-06

A brit BPMA (promóciós kereskedelmi egyesület) felmérése szerint a reklámajándékok egyre nagyobb szerepet játszanak a márkaépítésben és az ügyfelek hűségének növelésében. A vizsgálat eredményei szerint a cégek 83 százaléka ugyanannyi vagy még több anyagi forrást szán a jövő évben reklámajándékokra. A karácsony pedig kifejezetten jó időszak arra, hogy a vállalat előálljon egy különleges reklámajándékkal, amely mind a márkához, mind a vállalat költségvetéséhez passzol. Azonban a megfelelő reklámajándék kiválasztása nem könnyű feladat.

A reklámajándékoknak egyre nagyobb szerepük van az ügyfelek hűségének megerősítésében

Ebben segít a céges ajándékok piacán több mint 10 év tapasztalattal rendelkező csapatunk.

Céges karácsonyi ajándék ötletek

Édességek

 A desszertekkel sosem lőhetünk mellé. Válasszunk valami kifejezetten karácsonyit, például bejglit, cukorkapálcát vagy valamilyen különleges bonbont és csomagoljuk díszdobozba, vagy fémdobozba.

Ajándékok kiemelt ügyfeleinknek

Ha nagyobb keret áll rendelkezésünkre a karácsonyi ajándékozásra, adjunk bőr iPad-tokot, boros készletet, exkluzívabb termékeket. Az üvegtárgyak 3D-s gravírozása egyébként is népszerű, a végeredmény pedig kifinomult és elegáns, így a kiemelt ügyfelek számára jó ajándék lehet egy üveg díj vagy bögre. A tárgyakba ügyfelünk nevét is belegravírozhatjuk, hogy még személyesebbé tegyük azt. A téli hidegre gondolva választhatunk sapkát vagy sálat is, azonban az legyen valódi gyapjú, és szintén tegyük egyedivé.

Az ajándékokkal támogathatjuk a cég karácsonyi kampányát

Fontos, hogy időben gondoskodjunk a karácsonyi reklámajándékok beszerzéséről, kiváltképp, ha ünnepi kampánnyal készülünk, hiszen az ajándéktárgyakkal megtámogathatjuk az előbbi sikerét. Erre a célra megfelel bármilyen, a karácsonyi dekorációhoz felhasználható, illetve az ünnepi készülődést segítő ajándék, mint egy karácsonyfadísz, hógömb, süteményestál vagy más konyhai eszköz a hölgyeknek, a férfiaknak pedig barkács ajándékok, elegáns ruházati kellék vagy elektronikai ajándékok.