Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

A nagy nyereményjáték!

2013-09-13

Azt mondják ajándékot adni jobb, mint kapni! A most induló nyereményjátékunk is e körül a mondás körül körvonalazódik, a játékos kedvű látogatók pedig be fogják bizonyítani, hogy melyik fele igaz leginkább a mondásnak! Reklámajándékot adni vagy reklámajándékot kapni, de ez lehet bármilyen más ajándék is. Természetes módon a kapott vagy adott ajándék, ha az ajándékozás szívvel-lélekkel történik nyomott hagy az ajándékozóban és az ajándékozottban is. Ezzel pedig illik „dicsekedni!” Amire most a Kedvenc ajándékötletem! nyereményjátékkal lehetőséget biztosítunk!

A nagy nyereményjáték!

A nyereményjáték azért is izgalmas, mert elő lehet venni azokat a kreatív ötleteket, amelyek eddig a fiókban pihentek, vagy csak az ajándékozott, ajándékozó tudott róla.

Itt az ideje, hogy megoszd velünk és barátaiddal egyaránt legkedvesebb ajándékod! Természetesen hálánk nem marad el, mert az ajándékról beküldött fényképek és a hozzá tartozó sztorik amellett, hogy blogunkon megjelennek esélyesek lehetnek a nyeremény valamelyikére. Nem lenne igazi nyereményjáték, ha kedvenc közösségi oldalunkat a Facebookot kihagynánk, így arra kell koncentrálni a sikerhez, hogy a blogon publikált fénykép minél több Like-ot kapjon!

Az ajándékozásnak a kifejezetten marketing célból történő felhasználása mindig túlmutat önmagán, óhatatlanul van benne egy minimális emberi gesztus, mivel a reklámajándékot, vagy szóróajándékot nem lehet közvetlen emberi kapcsolat nélkül átadni. Szaktudás nélkül is megállapíthatjuk, a reklámajándékozás egymásnak teljesen idegen embereket képes egy pillanatra összehozni, ahogyan most a Kedvenc ajándékötletem! nyereményjáték is – reményeink szerint a kisorsolt nyereményen túl – ezt fogja tenni.