Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

BlogA modern világ kulcsa, avagy miért ajándékozzunk reklámpendrive-ot üzleti partnereinknek?

2022-02-03

Napjainkban az elektronikai cikkek és az internet nélkül megállna az élet. Nem létezik olyan ember, akinek ne lenne telefonja, televíziója vagy számítógépe. Modern világunkban nélkülözhetetlenné vált az adatok átvitele, amik éppen olyan fontosak a mindennapokban, mint a munka világában.  Éppen ezért, ha üzleti ajándékba reklámpendrive-ot adunk partnereinknek, azzal nem hozhatunk rossz döntést.

Miért éppen a pendrive?

Amikor megjelentek a tárgyi adathordozók – Floppy lemezek, CD-k, DVD-k –, hamar fény derült sérülékenységükre és tárolási korlátaikra. Ennek köszönhetően hozták forgalomba a chipeket, memóriakártyákat, melyek bár kompaktabbak voltak elődeiknél, masszívabbak nem igazán, és leolvasásuk is körülményesebbnek bizonyult, mint USB-s rokonaiknak. Korunk legelterjedtebb hálózati tárhelye a „Felhő”, melynek hátránya, hogy internet híján nem elérhető. A pendrive eme konkurens eszközök gyengeségei miatt válhatott a legelterjedtebb adathordozóvá a világon, nem utolsó sorban ez viszi a koronát esztétikai dizájnban is.

 

Ajándékozás, mint előnyös promóció

Minden cégnek, vállalkozásnak előnyére szolgálhat, ha azt mutatja magáról, hogy nyitott a jövő innovációira, képes a haladásra. Az elektronikai ajándékokkal – melyek a modern számítógépes és internethálózattal beszőtt világ alapjai – kedveskedik üzleti partnereinek, nyomban ezt a pozitív benyomást kelti magáról. Növelheti vele image-át, és elérheti, hogy még több üzletfelet vonzzon magához – a használatban lévő, prémium minőségű és igényes eszközről, mely a vállalkozás nevét hirdeti magán, nem is beszélve.

 

Ajándék, mint hasznos kütyü

A reklámajándék – mint minden ajándék – akkor tökéletes, ha használni is lehet. Egy kompakt adathordozó mind munkahelyi, mind otthoni alkalmazásra kiváló. Segítségével a rádiós fecsegés helyett szünet nélküli zenével tölthető meg az autó légtere egy-egy utazás alkalmával, vagy fotók, filmek, sorozatok tartós megőrzése is megvalósítható. Illetve a munka- vagy hobbianyagok egy helyen való tárolására is megoldást jelent, ezzel otthon és munkahelyen való használatra egyaránt hozzáférhetővé válik.

 

Az 1001 Reklámajándék prémium minőségű és színvonalas ajánlatai különböző partnerek számára:

Rotate Basic pendrive-ok – Változatos színben elérhető. Ideális lehet a nyitottságot pártoló felek számára.

Compact fém pendrive-ok – A konzervatív feleknek ajánlott.

Fa pendrive-ok –  Az igazi egzotikumot, különlegességet pártoló természetkedvelő partnereknek.

Golyóstollak USB memóriával – Azoknak, akik szeretik összekötni a kellemest a hasznossal.

Kártya pendrive-ok – Az ötletes kialakításért, látványtervért rajongó partnereknek.