Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

A legjobb reklámajándék ötletek

2018-04-23

Hatékony megoldást keres a cége által kínáltak reklámozására? Fontosnak tartja, hogy a céges image is a kívánt irányba alakítható legyen? A reklámajándékok napjainkban rendkívül kedveltek, hiszen nem csak hosszú távon szolgálják a marketing célok érvényesülését, de abban is segítséget nyújtanak, hogy az ügyfelekben, vásárlókban kedvező kép alakuljon ki a cégről. A piaci verseny minden korábbinál kiélezettebb, ezért éppen az ilyen akciók nyújthatnak segítséget a holtponton való átlendüléshez. A reklámajándék típusai között mindenki megtalálhatja azt, amely elképzeléseinek, pénztárcájának és a céges image-nek is maximálisan megfelel.

A legjobb reklámajándék ötletek

Reklámajándék ötletek: ezek a legnépszerűbbek!

Ha ár és hasznosság alapján rangsorolni szeretnénk a reklámajándékokat, akkor a tollak, a bögrék, a törölközők, vagy például a pendrive-ok garantáltan vezetnék a listát. A titok nem másban rejlik, mint a tényleges használhatóságban, ugyanis korántsem mindegy, hogy a megajándékozottak mit kezdenek majd a reklámajándékkal. A haszontalan darabok gyorsan a fiók mélyén végzik, de ha a hétköznapokban jól hasznosítható és ugyanakkor esztétikus ajándékra esik a választás, akkor garantáltan megéri a befektetés. A reklámajándék ötletek között egyébként vezető helyet foglalnak el a szezonális meglepetések is, amelyek főként nyáron, vagy például az év végi hónapokban kerülnek fókuszba.

Reklámajándék ötletek az elektronikától az irodai kiegészítőkig

Az okoskészülékek ma már mindannyiunk életének szerves részét képezik. A laptop, a telefon, vagy például a PC használata is kényelmesebbé tehető azonban akkor, ha rendelkezésre állnak bizonyos kiegészítők. Az emblémázható pendrive nagyon keresett, de a fejhallgatók és a power bankok is népszerűnek bizonyulnak. Az irodai munka során jegyzetfüzetek és névjegytartók mindig jól jönnek, de a tollkészletek is remek választások lehetnek. Ez utóbbiak például prémium kategóriával is elérhetőek, s céges ajándékként megállják a helyüket.

A reklámajándékok típusai érdeklődési kör alapján

Az emblémázható ajándékok nem csak a munka kapcsán jutnak szerephez, hanem a szabadidős elfoglaltságokkal összefüggésben is. A sport szerelmeseinek a focilabda, a súlyzókészlet, a törölköző, vagy például az ugrálókötél lehet kitűnő választás, de érdemes elgondolkodni a piknikkosár vagy a jógamatrac kínálta lehetőségeken is. A barkácsolás vagy a horgászás iránt érdeklődőknek a késkészlet, vagy a szerszámkészlet ajánlható, de a lakberendezési tárgyak is igen kedveltek, főként akkor, ha nőkből áll a célcsoport.