Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

A légitársaság Mikulása értékes ajándékokkal lepte meg az utasokat- videó

2013-12-22

Minden idők egyik legsikeresebb reklámkampányának is nevezhetjük a kanadai WestJet légitársaság zseniális ötletét. Igazából sikerült olyan interaktív reklámkampányt csinálniuk, amit számos cég kipróbálhatna, utánozhatna, mert a siker egész biztosan átütő lenne még akár huszadjára is.

A légitársaság Mikulása értékes ajándékokkal lepte meg az utasokat- videó

A történet arról szól, hogy a légitársaság kiválasztott két járat utasait, akiket furfangos módon kifaggatott, milyen ajándékot szeretnének kapni karácsonyra. A torontói és hamiltoni repülőtéren egy chat boxot állítottak fel, ahol az utasok élőben is beszélgethettek a Mikulással. Míg ő leleményesen kérdezgette az utasokat, jó Mikuláshoz híven szorgalmasan jegyzetelt is. Aztán az utasok mit sem sejtve, ki-ki poénra véve a kérdéseket felültek a repülőgépre, hogy megérkezzenek célállomásukra, talán érkezésre el is felejtették volna a WestJet Mikulással való beszélgetést, ha nem ekkor következett volna az igazi reklámajándékozás! Ugyanis amíg az utasok a felhők fölött utazással töltötték idejüket, addig a légitársaság krampuszai a célállomáson villámgyorsan bevásároltak az előzőleg kifaggatott utasok kívánságlistái alapján! Történt mindez épp úgy, a 21. században, mint amit annak idején minden gyereknek meséltek a szülei; a Mikulásról és a karácsonyi ajándékozásról. Amikor az utasok leszálltak a repülőgépről és elindultak csomagjaik felé, ekkor kezdődött a nagy meglepetés, csomagok helyett ugyanis személyre szabott, illendően becsomagolt ajándékdobozok várták az embereket. Az ünnepi hangulatot fokozta a zene, a díszvilágítás és a műhó! Mindenkit az az ajándék várt, amit felszálláskor a Mikulástól kért! Aki a legújabb okosmobilra vágyott, azt kapta, aki LCD televíziót szeretett volna, az érkezett a futószalagon, aki viszont poénból zoknit meg alsóneműt kért, azt kapott ajándékba! Sokat beszélünk a személyre szabható, és személyes reklámajándékokról, ennél személyesebbet, mint, amit a WestJet légitársaság kitalált, el sem tudnánk képzelni!

Személyre szabható céges karácsonyi ajándékok az 1001 reklámajándék kategóriájában: https://1001reklamajandek.hu/karacsonyi-termekek/karacsonyi-termek-reklamajandek