Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

A 8 leggyakoribb eljárás céges ajándékok logózására

2014-06-17

A céges ajándékra logónk többféle eljárással is felkerülhet; ezt többek közt az ajándéktárgy anyaga, illetve a reklámra szánt keretünk határozza meg.

A 8 leggyakoribb eljárás céges ajándékok logózására

Szitanyomás

A szitanyomás egybefüggő emblémák, szövegek és minták nyomtatására alkalmas. Emblémázhatunk vele papírt, fát, üveget, fémet vagy textilt. Elsősorban nagy tételben való rendelésnél gazdaságos.

Tamponnyomás

Az eljárás sík és ívelt felületű céges ajándékok logózására is alkalmas, gazdaságos és gyors. Fém, fa és műanyag ajándéktárgyakat emblémázhatunk így; a művelethez akár fluoreszkáló festék is használható.

Direkt nyomtatás

Ezzel a technológiával bonyolultabb grafikák is nyomtathatók, és olyan textileken alkalmazhatjuk, amelyek legalább 60 százalék pamutot tartalmaznak.

Szublimációs nyomtatás - A módszerrel fehér, műszálas textilből vagy más anyagból készült reklámajándékok logózhatók; akár színátmenetes mintát is kérhetünk.

Flex nyomtatás

A flex gumis tapintású nyomatot eredményez. Legfeljebb három színből álló minták készítésére alkalmas, azonban előnye, hogy kis mennyiségben sem drága.

Flock nyomtatás - Ezzel a technológiával domború, bársonyos tapintású nyomat keletkezik a textil ajándéktárgyon. Maximum 3 szín nyomtatható vele, ám az eredmény rendkívül tartós.

Hímzés

Gépi hímzéssel bármilyen bonyolult minta felvihető az anyagra. A technológia igen termelékeny, és kiválóan alkalmas baseballsapkák, sportmezek, törölközők logózására.

Gravírozás

Az elegáns és tartós megoldással jól olvasható felirat készíthető. A módszerrel a fém mellett fa vagy bizonyos fajta műanyagból készült céges ajándékok is emblémázhatók.