Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

8 érv amellett, hogy már most kezdj el gondolkodni a karácsonyi céges ajándékozáson

2015-10-02

Éppcsakhogy bekerültek a szekrénybe a bikinik, elrendeztük a családi fotóalbumban az idei nyaralás képeit, és még az első sárga levelek sem hullottak le a fákról, a hozzáértők, és természetesen a reklámajándék-kereskedők már azzal nyaggatnak mindenkit, hogy kezdjen el gondolkodni az idei év végi ünnepeken. Ha belegondolunk, jogos is a figyelmeztetés, hiszen az ötletelés körébe nem csak az ajándékozás, illetve konkrétan az ajándékok kitalálása tartozik bele. Ugyanolyan fontos a céges ünneplés mikéntjének vagy az iroda feldíszítésének kitalálása, a munkatársak felé nyújtandó elismerések és kedves gesztusok kiötlése is.

8 érv amellett, hogy már most kezdj el gondolkodni a karácsonyi céges ajándékozáson

1. A kreativitás csak részben akarat kérdése

Nagyon fontos, hogy ne rohamtempóban találjuk ki a felsoroltakhoz szükséges eszközöket, és kapkodva intézzük a beszerzésüket az utolsó pillanatban, hiszen a kényszer, a rossz szájíz megkeserítheti az ünneplés pillanatait. A jó ötletek nem a nagy nyomás alatt jönnek ebben az esetben, és az is nagyon jól tud jönni, ha van időnk végigböngészni a kínálatot. Hiszen annyira sokrétű már a reklámajándék-piac, hogy igazán jó ötletekre bukkanhatunk a katalógusokban. Nem véletlen az sem, hogy az igazán megbízható reklámajándékos cégek is már mostanában kiadják a karácsonyi kiadványaikat.

2. A reklámajándékokkal együtt beszerezhetjük a céges dekort is

Ne csak az ajándékozásra koncentráljunk – ahogy már az első bekezdésben is ennél sokkal szélesebb gondolatkörről volt szó – hiszen a karácsonyi ünnep fényéhez hozzá tartozik az iroda feldíszítése, a belső ünneplés megszervezése is. Az irodai dekor az ügyfelek szempontjából is fontos, hiszen olyan helyen köttetnek jó üzletek, ahol nem csak a munkára való koncentrációt segítik elő, hanem visszhangot kapnak az ember érzelmei is.

A reklámajándékos cégek kínálata rendkívül sokat változott ebben a tekintetben az utóbbi időben, így biztosak lehetünk abban, hogy az iroda ünnepélyessé tételében legalább annyi segítséget fogunk kapni, mint az ajándékok beszerzésében. Nem beszélve arról, hogy ha több mindent rendelünk egy helyről, akkor kedvezményeket is kaphatunk. Gondolkodjunk előre, és cselekedjünk logikusan!

Folytatjuk…