Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

7 tipp, hogyan kényeztesse ügyfelét wellness-ajándékokkal

2014-08-08

Sokan sajnálják a pénzt olyasmire, ami a kényelmüket, felfrissülésüket szolgálja, inkább a feltétlenül szükséges dolgokra redukálják a költéseiket. Számukra remek választás egy wellness vagy egészség témájú reklámajándék, hiszen örömmel használják majd, és minden egyes alkalommal eszükbe jut, kitől is kapták.

7 tipp, hogyan kényeztesse ügyfelét wellness-ajándékokkal

Fürdőszobaszett

Egy elegáns és praktikus, szappanadagolóból és fogmosópohárból álló szett a legegyszerűbben berendezett fürdőszobát is feldobja.

Fürdőszett

A tusfürdőt, szivacsot és fürdőgolyót tartalmazó fürdőszett jóvoltából a megajándékozott saját fürdőszobájában is úgy érezheti magát, mintha egy szálloda kényelmét élvezné.

Ajakbalzsam

Nyáron a tűző nap, télen a szél és a hideg levegő szárítja ki ajkainkat. Praktikus megoldás a kicserepesedett ajkak ellen egy ajakápoló, amelyet kis méretének köszönhetően bármikor magunknál tarthatunk. Férfiaknak is jó ajándék, azonban nekik színtelen, matt változatot válasszunk.

Fürdőköpeny

Egy puha, meleg fürdőköpeny jóvoltából ügyfeleink a leghidegebb téli estéken sem fognak fázni. A köntöst egyszerűen logózhatjuk és feliratozhatjuk.

Masszírozó

Egy fárasztó nap után jól esik egy kis masszázs, még akkor is, ha saját magunknak kell gondoskodnunk róla, egy megfelelő eszköz segítségével.

Úti fogkefe

Utazáskor, a pakolás végén néha már a legkisebb tárgyaknak sem jut hely a bőröndben. Nagy segítség ilyenkor az úti fogfeke, amely szétszedve még kisebb helyet foglal.

Szemnyugtató párna

A reklámajándékként adott, zselével töltött szemnyugtató párna lehűtve egy pillanat alatt felfrissíti ügyfelünket, ha elfáradt volna a munkában.