Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

7 ötletes reklámajándék a nyárra

2014-06-26

Cégvezetőként a nyári hónapokban több plusz ajándékötlet is a rendelkezésére áll, ha szeretné valamivel meglepni üzletfeleit. A nyaraláshoz, strandoláshoz, szabadtéri sportokhoz elengedhetetlen eszközök tökéletes reklámajándék, hiszen a megajándékozott valóban használni fogja őket, így mindig eszébe jut vállalkozása, akárhányszor előkerül a strandon a frizbi vagy a napernyő.

7 ötletes reklámajándék a nyárra
  1. Strandpapucs: A strandpapucs fogyócikk, így bátran meglepheti eggyel partnerét; ha van már neki egy, legfeljebb majd jövőre használja, miután az tönkrement. Bár a mérettel vállal némi rizikót, biztos lehet benne, hogy az illetőnek van olyan családtagja vagy rokona, akire épp jó lesz.
  2. Matrac: A szúrós fűre vagy a homokba letelepedni nem túl kényelmes vagy higiénikus, így a megajándékozott biztosan örülni fog egy polifoam matracnak vagy egy gyékénynek.
  3. Strandlabda: Egy felfújható labda ideális sportszer a strandra, hiszen leengedve kis helyen elfér, és a vízben vagy a parton is lehet vele játszani. Akár nagyméretű logó is kerülhet rá élénk árnyalatú, egyszínű alapon; legalább könnyebben megtalálja majd a tulajdonosa, ha elgurul.
  4. FrizbiStrandolni vagy kutyát sétáltatni is magunkkal vihetjük ezt a játékszert, amelyen szintén nem zavaró az akár nagyméretű logó sem.
  5. Kempingszék: Ha nincs bérelhető nyugágy a strandon, jó szolgálatot tesz egy könnyű vázzal rendelkező strandszék, amellyel akár horgászni is járhat az ügyfél.
  6. Napszemüveg: Ajándékozzuk meg ügyfelünket egy klasszikus fazonú, unisex, UV-védelemmel ellátott, kopásálló darabbal, logózott tokban.
  7. Napernyő: A strand egész közönségének figyelmét felhívhatjuk cégünkre egy jókora logóval ellátott napernyővel.