Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

7 nem mindennapi reklám bögre

2014-06-17

Ha egy egyszerű, fehér színű, cégünk logójával ellátott bögrével lepjük meg ügyfelünket, a csésze valószínűleg a konyhaszekrény mélyén végzi majd. Ha viszont az alábbi formabontó megoldások közül választunk, az emblémázott reklámajándék sokkal nagyobb eséllyel lesz partnerünk társa a kávészünetek idején.

7 nem mindennapi reklám bögre
  1. Sütitartós bögre: A mókás arcot formázó bögre alján kialakított rész egyszerre szolgál a figura szájnyílásául, illetve egy hasznos ki polcként, ahova a kávé mellé fogyasztott süti kerülhet.
  2. „Térdbögre”: Azért, hogy ügyfelünk ne csak a konyhaasztalnál, hanem a kanapén is kényelmesen kávézgathasson, válasszunk neki céges ajándéknak egy alul ék alakú, így könnyen a két térd közé fogható darabot.
  3. Lebegő: Ez az ötletes céges ajándék valójában persze nem lebeg, mindössze a bögre talpa alatt végződő fül kelti ezt a hatást. A csészét a megfelelő szögbe fordítva könnyen csodálkozásra késztethetjük kollégáinkat.
  4. Ha informatikai céget vezetünk, válasszunk egy a számítógép egy-egy billentyűjét formázó bögrét, illetve egy Ctrl+C / Ctrl+V kétszemélyes szettel is megajándékozhatjuk partnerünket.
  5. Szív alakú: Ha a céges ajándékba adott bögre nem kör, hanem szív alapú hasábot formáz, a reggeli kávé nemcsak energiával, hanem életörömmel is feltölti majd ügyfelünket a fárasztó munkanap előtt.
  6. Színváltós: A beletöltött ital melegének hatására színét változtató bögre feldobja a kávészüneteket. A csésze nem csak a színét változtathatja; megjelenhet rajta egy rejtett kép vagy szöveg is.
  7. Keverős: A reggeli koffeinbomba elfogyasztása előtt sokan olyan álmosak, hogy számukra még a kávé megkeverése is túl nagy erőfeszítést jelent. Ha a bögre fülén megnyomunk egy gombot, az elvégzi helyettünk ezt a fontos műveletet.