Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

6 céges ajándékötlet focirajongóknak

2014-06-27

Ha célcsoportja főként férfiakból áll, az idei focivébé remek ötleteket szolgáltathat a leendő ügyfelek megfogására alkalmas ajándéktárgyakhoz. A szurkolás elengedhetetlen kellékeit a megajándékozott saját otthonában, focirajongó barátait a tévé elé gyűjtve, illetve egy vendéglátóhelyen meccset nézve is használhatja.

6 céges ajándékötlet focirajongóknak
  1. Kereplő: A logózott műanyag kereplő alapszínéül válassza a legnépszerűbb csapatok színeit (például a pirosat vagy a kéket a spanyolokra, vagy az olaszokra gondolva), így nagyobb eséllyel találja el, kinek szurkol ügyfele.
  2. Focilabda: Bár a sörreklámokban megszokott kép, azaz, hogy a kanapén ülve meccset néző futballrajongók tévézés közben focilabdát szorongatnának, kevésbé reális, egy labda univerzális ajándék, nemcsak vb idejére.
  3. Tapsrúd: Ha már nincs lehetőségünk a helyszínen szurkolni a csapatoknak, legalább teremtsük meg ennek látszatát. Egy választható színű, felfújható, logózott tapsrúd kiválóan alkalmas erre a célra.
  4. Kürt, duda: Bár a szomszédok nem biztos, hogy örülni fognak a hanghatásoknak, szerencsés esetben ők is épp meccset néznek, így nem hallják majd a dudálást a tévétől.
  5. Söröskorsó: A vébére készülő focirajongók jellemzően két tevékenységet végeznek: vesznek egy nagyobb tévét, illetve feltöltik a hűtőt egy havi adag sörrel. A söröskorsó ritkább vendég a háztartásokban, mint a boros- vagy pezsgőspohár, így nem tévedhetünk, ha megajándékozzuk az ügyfeleket vagy a kollégákat egy logózott darabbal.
  6. Focis kulcstartó: A focis kulcstartó a vébé végeztével is hasznos eszközként szolgál: segít könnyebben megtalálni a kulcscsomót, illetve emlékeztet arra, hogy már csak 4 év van hátra a következő világbajnokságig.