Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

5 tipp a reklám póló használatára

2014-06-23

A reklám póló többféleképpen is felhasználhatjuk cégünk reklámozására. Megajándékozhatjuk vele jelenlegi vagy leendő partnereinket, de saját alkalmazottaink is viselhetik egy céges eseményen, így a vállalkozásunk logója egész nap ott lesz az ügyfelek szeme előtt, illetve a kollégák a céghez tartozásának érzését is erősíti.

5 tipp a reklám póló használatára
  1. Konferencia: Ha rendszeresen szervezünk szakmai konferenciákat, kiállításokat, tréningeket vagy workshopokat, a rendezvényen előadó kollégák viseljenek logózott pólót vagy inget. Természetesen ne a legsportosabb fazont válasszuk – hacsak nem épp sportszerek gyártásával foglalkozunk –, hanem inkább egy galléros, vastagabb anyagból készült darabot. A céges pólót viselő alkalmazottakat könnyű felismerni, így a résztvevők is nagyobb eséllyel fordulnak majd hozzájuk kérdéseikkel.
  2. Termékbemutató: Ha egy új termékkel vagy szolgáltatással jelenünk meg a piacon, a bemutatón kollégáink viseljenek logózott pólót.
  3. Sportesemény: Ha cégünk rendszeresen képviselteti magát különböző sporteseményeken, ezzel erősítve a fogyasztóban az egészségtudatos működéséről kialakított képet, a váltófutáson vagy triatlonon részt vevő kollégák viseljenek a vállalkozás logójával ellátott pólót vagy sportruházatot.
  4. Üzlet: Üzletében a vásárlókat kiszolgáló, illetve tanácsokkal ellátó alkalmazottak viseljenek egyenpólót, amelyen a cég logója jól látható. Így ha az érdeklődőnek segítségre van szüksége, könnyen megtalálja az illetékest, és nem áll el a vásárlástól információ híján.
  5. Csapatépítő tréningre: Erősítheti alkalmazottai cége iránti elhivatottságát és összetartozás-érzését, ha a csapatépítő tréning helyszínére érkezve egyenpólóba öltözteti őket. Hogy legyen a pólón valami személyes is, rákerülhet egy a program helyszínét és időpontját jelző felirat, de akár az adott kolléga beceneve is.