Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

5 ok, miért jó karácsonyi ajándék a céges naptár

2014-10-16

A fali vagy asztali naptár jó céges ajándék, hiszen hasznos, jóvoltából ügyfelünk hónapokig nézegetheti cégünk logóját, illetve számtalan formában, méretben, stílusban és dizájnnal elérhető. De azt kevesen tudják, hogy a naptár a „legtartósabb” céges ajándék, azaz a megajándékozottak ezt használják a legtovább; illetve, hogy elsősorban az idősebb korosztályban arat sikert. Nem érdemes decemberig halogatni a céges naptárak beszerzését: előzzük meg ügyfelünket, még azelőtt juttassuk el hozzá az ajándékot, mielőtt venne egyet magának. A blog.epromos.com reklámajándékos blog összegyűjtötte azon okokat, amelyek a céges naptárat remek karácsonyi ügyfélajándékká teszik.

5 ok, miért jó karácsonyi ajándék a céges naptár
  1. A naptárral gondoskodhatunk róla, hogy ügyfelünk egész évben a mi cégünk logóját nézze a falán vagy az asztalán. Bár a naptár dísze nem a céges embléma, hanem például egy tájat, egy állatot vagy épp egy híres festményt ábrázoló kép; elegendő felület áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy a logó szembetűnő méretben jelenhessen meg.
  2. A naptár valóban hasznos ajándék, hiszen segít az ügyfélnek rendszerezni teendőit, így nagy valószínűséggel tényleg a falra vagy az asztalra kerül, nem pedig a fiók mélyére.
  3. Egy egyesült államokbeli felmérés adatai szerint az emberek 22 százalékának van olyan naptárja, amelyet reklámajándékként kapott; és ezek 76 százaléka valóban ki is teszi azt otthon vagy az irodában, tehát az arány igen magas.
  4. Ugyanezen statisztika adatai szerint az emberek tovább tartják meg a naptárakat, mint más céges ajándékokat: előbbieket 9, míg az utóbbiakat csak 7 hónapig.
  5. A céges naptárakat főként az idősebb korosztály kedveli; így, ha célcsoportunk az 55 év felettiek, egy naptár ideális karácsonyi ajándék a számukra. A fenti felmérés adatai alapján ugyanis a 21 és 34 év közöttiek 15 százaléka, a 35 és 44 év közöttiek 24 százaléka, a 45 és 54 év közöttiek 27 százaléka, illetve az 55 év felettiek 29 százaléka örül, ha ilyesmit kap ajándékba.