Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

5 meglepő karácsonyi ajándék-család

2015-10-14

5 meglepő karácsonyi ajándék-család

A nagy hőkérdés

Nem csak télen vagyunk gyakran elfoglalva a hőmérséklettel (főleg a kinti-benti hőmérséklet különbségével), ha belegondolunk lehet számos más területe is az életünknek, amikor bizony jól jöhet egy hőmérő. Ugyanakkor ez egy olyan tárgy, amit az ember nem tart olyan nagyon fontosnak, és ha olyan tevékenységet végezne, amelyhez nélkülözhetetlen, akkor inkább kihagyja a dolgot.

Vessünk véget a titokzatoskodásnak, és lássuk, mire gondoltunk. Italaink egy része adott hőfokon fogyasztandó, és ez nem úri huncutság. Pl. adott bor adott hőmérsékleten bontja ki az aromáit, és ha kedves ügyfelünk pont ezt a nedűt kapta tőlünk, vétek lenne elhagyni a borhőmérőt az ajándékcsomagból.

Manapság sokan választják szívesen hobbinak a cukrászkodást, és aki így van ezzel, rendkívül hálás lesz egy csoki- vagy cukor-hőmérőért, hiszen ezek nélkülözhetetlenek a bonbonkészítés során.

A mennyei sültek – mint amilyen pl. a karácsonyi pulyka – készítésének előfeltétele a húshőmérő. Hazánkban, mivel nálunk kevésbé divat az egyben sült húsok készítése, még kevésbé terjedt el ez az eszköz, de higgye le, az ügyfelek meg fognak lepődni a tájékozottságán és újító szellemén!

Hogy télen is szívesen gondoljunk a nyárra

Télen nehéz visszaemlékezni erre, de nyáron komoly gondot okoz a megfelelő folyadékbevitel (vagy annak változatossága), a különféle hűsítő italok elkészítése, azok tálalása, vagy éppen hordozása. Ilyenkor otthon sosincs elég kancsó, zárható üvegedény, szűrős kanna és kulacs. Válasszunk szép, minőségi és praktikus dolgokat, mint a gyümölcstartós kancsó, és így nem csak tájékozottnak, de gondoskodónak is fognak tartani, épp ezért otthoni reklámajándék kategóriánk biztosan segít remek ajándékot választani.

A vendéglátás eszközei

Ha szívesen látunk a házunkban másokat, akkor a háztartásunk felkészültségét nem lehet elég magas szintre emelni a vendéglátás terén. Egy újabb mutatós olajtartó, egy újabb praktikus és vagány sódaráló mindig örömmel látott ajándék, főleg, ha kiemelkedően hasznos és/vagy innovatív eszközről van szó. Ajándékozzon ügyfeleinek olyan tárgyakat, amelyekkel bátran villoghatnak saját vendégeik előtt, de nekik se idejük nincs kikeresni ezeket a lakberendezési boltok kínálatából, se a pénzt nem szánják rá ezekre. Valódi tündérnek fogják gondolni!

Folytatjuk!