Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

5 kerülendő céges ajándék, amellyel melléfoghatsz

2014-06-09

Vannak tökéletesen eltalált, ötletes és praktikus céges ajándékok, amelyeket az ügyfél akár évekig szívesen használ. És vannak olyanok, amelyeket kínos mosollyal vesz át, majd a szekrény mélyére süllyeszt. Utóbbiak közül válogattunk össze néhányat elrettentő példaként.

5 kerülendő céges ajándék, amellyel melléfoghatsz
  1. Eldobható termékek: Egy logózott csomag zsebkendő ügyfele eszébe juttatja cégét – körülbelül egy napig. Lehetőleg tartós termékeket válasszunk céges ajándéknak; az előbbiek nem számítanak túl jó befektetésnek.
  2. Alakváltós termékek: Bár egy lufira nyomtatott logó leeresztve jól nézhet ki, felfújva már egészen máshogy mutat. Hasonlóan járunk a szappannal, amelyről ha félig lekopik a logó, ki tudja, mi lesz olvasható rajta. Ha alakjukat változtató vagy a használat során elfogyó termékeket szeretnénk ajándékozni, legalább ellenőrizzük le előre, hogyan mutatnak majd közben.
  3. Higiéniai termékek: A fogkefe vagy a fésű még tolerálható, de más esetben inkább mellőzzük a fürdőszoba mint ötletbazár alkalmazását, ugyanis könnyen kellemetlen helyzetbe hozhatjuk partnerünket, aki azt hiheti, az ajándékba kapott termékek fokozott használatára szeretnénk ösztönözni. A toalettpapír vagy a női higiéniai termékek viccként sem állják meg a helyüket.
  4. Veszélyes termékek: Mivel valószínűleg nem negatív reklámot szeretnénk csinálni a cégünknek, ne adjunk olyasmit ajándékba, ami például kórházba juttathatja üzletfelünk kisgyermekét; az ügy jogi vonzatairól nem is beszélve.
  5. Idegesítő tárgyak: Ne válasszunk olyan ajándéktárgyakat, amelyek hamar meghibásodnak, eltörnek, vagy folyamatos berregésükkel, pattogásukkal, sípolásukkal az őrületbe kergetik a megajándékozottat, mert az „idegesítő” jelző könnyen cégünkre ragadhat.

Ha tényleg jó céges ajándékot szeretnél adni, kérd munkatársaink segítségét, hidd el biztos tudnak olyat ajánlani, amivel sikered lesz!