Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

5 cég, ahol szükség lehet logózott kulcstartóra

2014-07-09

Ha olyan szolgáltatást kínál, melynek keretében az ügyfél vagy vendég egy kulcsot kap – például egy szobához vagy öltözőszekrényhez –, amely egy sorszámozott kulcstartón lóg; használja ki maximálisan a reklámfelületet, és logóztassa a tartó másik oldalát. Választhat egy elegáns fém kulcstartót, amelyet gravíroztathat, a műanyag darabokra pedig nyomtatással kerülhet fel a logó.

5 cég, ahol szükség lehet logózott kulcstartóra

Szálloda

Ha szállodájának szobái nem kártyával, hanem hagyományos kulccsal nyithatók, lássa el azokat egy emblémázott kulcstartóval, hogy a vendégek egy pillanatra se felejtsék el, hol is üdülnek.

Konditerem

Az öltözőszekrény kulcsára kerülhet egy a konditerem logóját ábrázoló kulcstartó. Ha sok szekrény található az öltözőben, az egyes sorokat elkülönítheti különböző színekkel.

Uszoda, strand

Itt is kapnak a látogatók egy kulcsot az öltözőszekrényhez, így szintén hasznát veszi a logózott kulcstartónak.

Üzlet

Ha műszaki cikk-, ruha- vagy bármilyen más olyan üzletet vezet, ahova a vevők nem vihetnek be nagyobb méretű táskát, ezért van csomagmegőrző, annak kulcsára tegyen egy emblémázott tartót.

Munkahely

Azokon a munkahelyeken, ahol a dolgozóknak át kell öltözniük műszak előtt (például egy gyárban, varrodában vagy gyógyszertárban), az öltözőszekrényük kulcsát lással el egy logózott kulcstartóval, tudat alatt is erősítve a céghez való kötődésüket.