Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

3 kerekű lépcsőjáró bevásárlókocsi nem csak környezetbarát háziasszonyoknak

2018-06-10

A bevásárlás elmaradhatatlan része a mindennapoknak. Vannak, akik naponta-kétnaponta felkeresik a bevásárlóközpontot, mások szeretik letudni hetente egyszer az ezzel kapcsolatos teendőket. Abban azonban mindenki egyetért, hogy a beszerzett árucikkeket nem mindig egyszerű hazaszállítani. Autó hiányában gyakran a tömegközlekedéssel is meg kell küzdeni, ami nehéz szatyrokat cipelve korántsem egyszerű feladat. A 3 kerekű lépcsőjáró bevásárlókocsi ma már korosztálytól függetlenül remek választás és nagymértékben elősegíti a hétköznapokat. Akár reklámajándékként is eshet rá a választás, hiszen a felületén elhelyezett emblémával sokakhoz eljuttatható a cég híre.

3 kerekű lépcsőjáró bevásárlókocsi nem csak környezetbarát háziasszonyoknak

3 kerekű lépcsőjáró bevásárlókocsi: praktikum és kényelem egyben

A marketing szakemberek egyértelműen azon a véleményen vannak, hogy a reklámajándék akkor váltja be a hozzá fűzött reményeket, ha az kétségkívül praktikus. Persze az esztétikus megjelenés sem mindegy, s ha ez kényelmes használhatósággal és hétköznapi hasznossággal is társul, akkor nyert ügyünk van. Bevásárolni mindenki szokott, s egyre többen látják be, hogy egyszerűbb és főleg olcsóbb magunkkal vinni a pakoláshoz szükséges eszközt, mint mindig újabb és újabb szatyrokat vásárolni. Miközben tele a kezünk, nem tudunk telefonálni, nehezen fér el nálunk a táska és egyéb holmik, hogy a cipekedés kellemetlenségeiről már ne is szóljunk. Ezt oldja meg a 3 kerekű lépcsőjáró bevásárlókocsi, aminek a lépcső sem jelenthet akadályt.

Összecsukható gurulós bevásárlókocsi a környezetvédelem szolgálatában

Sokan vagyunk úgy vele, hogy bár minden bevásárlás alkalmával újabb és újabb neylonszatyrokat kapunk, vásárolunk, azok valahogy mindig eltűnnek. A szeméthegyek jelentős részét teszik ki az üres, elszakadt neylonszatyrok, melyek sajnos kicsit sem mondhatóak környezetbarát megoldásnak. Az összecsukható gurulós bevásárlókocsi takarékos, kényelmes megoldást kínál, és azt a tudatot is nyújtja, hogy tettünk valamit környezetünk védelme és a felesleges szatyrok jelentette szennyezés ellen.