Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

2020-ban is 1001 reklámajándék várja!

2020-01-04

Van élet a karácsony és a szilveszter után. Még akkor is, ha jelenleg az ünnepi zsongás-bongás közepette ez túlságosan távolinak tűnik. Cége szempontjából, azonban érdemes előre tekintenie, s bizony ebben a jövőképben főszerepet játszanak a következő esztendőre tervezett reklámajándékok. Hiszen bár kiváló ötlet a karácsonyi meglepetés szerzés, ám a szóróajándékozás nem zárul le december végével, sőt. Valójában az esztendő ünnepmentes periódusaiban találhatja ki azokat az ötleteket, amik végül kifejezetten sikeressé avanzsálhatnak. Hogy miért mondjuk ezt?

2020-ban is 1001 reklámajándék várja!

Pusztán azért, mert a szándékosan karácsonyra hangolt verziók ugyan közkedveltek, ám az év egészében nem játszhatnak főszerepet. Jó, egyetlen kivételes helyzet létezik, ha ön tényleg vallja a mindennap karácsony elvét, ezért aztán még júniusban is girlandok és fényfüzérek üdvözlik életterében. De azért valljuk be ez az extrém forgatókönyv eléggé élhetetlennek és élettől elrugaszkodottnak tűnik. Szóval általánosságban kijelenthető, hogy a karácsonyra specializált szóróajándékok kiváló alternatívák, viszont nem egy évre debütálnak, sokkalta inkább pár napra, hétre. Cége vagy szolgáltatása eredményes hirdetéséhez, azonban nem elegendő néhány napra apellálni. A jól megválasztott reklámajándék képes arra, hogy kézről-kézre járva folyamatosan szem előtt tartsa vállalata logóját, emblémáját, ezzel hozzájárulva ahhoz, hogy partnerei és üzletfelei ne feledkezzenek meg önről.

A személyre, helyzetre vagy cégprofilra szabott szóróajándék az a variáció, ami garantáltan sikert és elismerést hoz a konyhára.

Ha úgy érzi megrekedt az ötletelésben és a bizonytalanság szinte felemészti, akkor pánik helyett bátran látogasson el oldalunkra, ahol nem túlzás, tényleg 1001 reklámajándék várja. És nemcsak most az ünnepi kavalkádban, hanem az esztendő mind a 365 napján. A kreatív, jópofa, hasznos és látványos ötletek közül csak válogatnia kell. Ha logója, emblémája megfelelő paraméterekkel büszkélkedik (nagyon fontos, hogy jól megtervezett képről legyen szó, ami úgy kifejező, hogy közben kis és nagy alapfelületen is jól érvényesül) akkor a sikere ünneptől és naptári évtől függetlenül 1001%-os!