Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

2012 legjobb magyar reklámfilmjei

2013-02-21

Meggyőződésem szerint nem szabad hátratekintgetni, ha már elindultunk a 2013-as évben, de most mégis úgy érzem az a tisztességes, ha a világ TOP 10 reklámfilmjei után szentelünk egy kis időt a hazaiakra.

2012 legjobb magyar reklámfilmjei

A reklámfilmet a református egyház készítette és karácsony apropóján társadalmi üzenetet közvetít, mondhatjuk azt, hogy önmagát teljesen más képben megvilágító módon. Annyira profán és minden napi a valamivel több, mint 4 perces film, hogy ha nem tudnánk párhuzamot vonni Jézus Krisztus születésének körülményei között, egy teljesen átlagos történetnek tűnne.

S, ha már az egyház szerint ide jutottunk, hogy a karácsony szellemiségét is reklámozni kell, a film minden esetre elérte, ami minden jó reklám célja, megosztja az embereket és beszélnek róla, ami egyenes út oda, hogy egy „termék” egy „szolgáltatás” a köztudatban marad.

Nézzük meg a filmet!

A MinDig TV reklámszpotjait újra és újra meg tudom nézni, úgy, hogy Rudolf Péter nagyszerű játéka mindig megnevettet, miközben észre sem veszem, hogy az üzenet, amit a reklám közvetít, el is jut hozzám.

Az új szpot, amelyben folytatódik a hatalmas csatornakínálatok kifigurázása mindössze 30 másodpercben, ismét nagyot ütött! Derüljünk együtt a reklámfilmen, ami a második lett a rangsorban!

Egy ismert és megújulásában valami újat hozó oldalnak is kell a reklám, bizonyítja ezt a Nők Lapja Café páratlan marketing megoldása, két reklámfilmje is a harmadik helyre volt elég a 2012-es év legjobb reklámfilmjei között.

Kétszer húsz másodperc, az az élvezhető időintervallum, ami a készítők zsenialitását tükrözi, mert a lehető legtöbb emberi érzést közvetítik át a néző felé.

Miért érdemes utána mennünk a reklámfilmek körülményeinek, mondanivalójának? Mert így esély van arra a felhígult, felénk érkező reklámdömpingben, hogy a legjobbakat egy kicsit más szemmel, barátságosabban nézzük.