Kérdése van?

Keressen minket bízalommal!

info@1001reklamajandek.hu

Blog

2010 karácsony: kényeztető ajándékok

2010-11-25

Ajándékba - általában- valami olyat gondolunk, ami meglepetés, ami ötletes, ami nem hétköznapi, amit nem engedhetünk meg magunknak minden nap. Egy lehetőség, hogy kiszálljunk a mókuskerékből. Ajándékozzunk kényeztetést!

2010 karácsony: kényeztető ajándékok

Legyen ez egy dörzskefe, vagy fa masszírozó, netán egy hátdörzsölő. Igen, már hallom is az ellenérveket, hogy ezek önmagukban sehogy sem jók, nem mutatnak, és a reklámajándék-funkciót – a logót – is nehéz rájuk erőltetni. Az 1001 reklámnál ezért olyan fürdőszoba szetteket kínálunk, melyeknek a tartalma sokféle, és a tartóját, ami lehet doboz vagy műanyag, könnyen emblémázhatjuk.

Díszdobozban, fából készült kis dézsában, mini kádban, vagy műbőrborítású dobozban is igényelhetjük a karácsonyi ajándékot.

Nem is gondolnánk milyen széles a lehetőség, hogy a Partnerünknek a megfelelőt válasszuk. Van méretválaszték. (S,M,XL ) Esetünkben ez azt jelenti, hogy van egy alapkészlet, és aztán egyre több darabot tartalmazó készletek. A hajkefe, a fa masszírozó és a szivacs az alapkellék, amit kiegészít a hát-dörzsölő, valamint a dörzskesztyű.

Alkalmazásuk nemcsak a fürdőszobákban lehetséges, hanem a szaunában is, de erre külön nevesítve is találhatunk ajándékot.

Tisztán fürdőszobai felszerelések is készletben adhatók. 4 darabos szett , anyaga kerámia és fém, szappantartó, folyékony szappantartó, fogkefe tartó, fogpohár. További hasznos ajándék lehet a tusfürdő, habszivacs és fürdőgolyó trió.

Feliratozása a műanyag tartóján lehetséges. Kényeztetés a javából, ha a wellness fürdőszettre gondolok – bőrradír, fürdősó, testápoló, és fürdőgolyók, vagy egy frottír fürdőköntös. Különleges beltartalmak is fellelhetőek a kínálatban: lábujjszétválasztó, rénszarvas alakú és vanília aromájú tusfürdő, vagy tusoló zselé. Exkluzív kivitelű doboz bőséges tartalommal vanília és barnacukor illattal, igazán szép és finom lélekre valló ajándék.

Nők és férfiak nemreszabott ajándékot kaphatnak. Eddig inkább a nőknek ajánlottunk, most jöjjenek a férfiak. Borotválkozáshoz használatos pipere anyagok kaptak helyet egy praktikus, felakasztható tasakban. Unisex a vidám kivitelű fürdőkészlet különböző plüss állatfigurában (kacsa, pingvin, béka).

Kényeztetésre fel!