Zeus nemszőtt táska, szürke, grey

274 Ft + Áfa

Zeus nemszőtt táska, szürke, grey

274 Ft + Áfa

Nyitott szatyor megerősített fülekkel a még nagyobb tartósságért. Fülek magassága 29,2 cm. Újrahasznosítható anyag. Recycle címke a táska oldalán.

Cikkszám:
GO11941213
Termék színe:
szürke
Termék mérete:
38 x 40 cm
Elérhető készlet
Kérjük érdeklődjön!
Érkező készlet
45677 db

A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + áfa


Mennyiség
Ajánlott termékek

Kenedy Válltáska

AP761065-06
909 Ft + Áfa

Non-woven válltáska, sárga

MC6337508
330 Ft + Áfa

Sacramento válltáska, fehér

GO11960100
3306 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek