Twill baseballsapka, fehér

487 Ft + Áfa

Twill baseballsapka, fehér

487 Ft + Áfa

Twill baseballsapka, 5 paneles, állítható műanyag csattal.

Cikkszám:
GO9128-02
Termék színe:
fehér
Termék mérete:
d: 22 x 15 cm
Emblémázható mérete:
Szitanyomás A4 méretig,Hímzés 10cm2,Hímzés 10cm2 kitöltött,Hímzés 15cm2 ,Hímzés 15cm2 kitöltött,Hímzés 20cm2 ,Hímzés 20cm2 kitöltött
Elérhető készlet
231 db
Érkező készlet
18559 db

Mennyiség
Ajánlott termékek
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek