Triple Selection I.

egyedi ár

Triple Selection I.

A termék nem kapható

Fehércsokoládés mákos, fahéjas meggydrazsé - tejcsokoládés törökmogyoró tonkababbal, kávéval - étcsokoládés aszalt szilva fahéjjal díszdobozban. Szavatossági idő: gyártástól számított 10 hónap.

Cikkszám:
AP530240
Termék színe:
-
Termék mérete:
ø100×140 mm
Ajánlott termékek

STJÄRNA filc kulcstartó

IN56-0902358
100 Ft + Áfa

Karácsonyi párnák, M4

MC70328M4
2850 Ft + Áfa

Jégkaparó, Fehér

EAXE336506
140 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek