TO DO mágneses csipesz, kék

225 Ft + Áfa

TO DO mágneses csipesz, kék

225 Ft + Áfa

TO DO mágneses csipesz jegyzetek számára: klipsz beépített tolltartóval, mágnessel a hátoldalán, elején kiváló emblémázási felülettel

Cikkszám:
IN56-0402493
Termék színe:
kék
Termék mérete:
7,1 x 4,9 x 4,2 cm
Emblémázható mérete:
30 x 40 mm DP2+H2, 25 x 35 mm K1+H2
Elérhető készlet
Kérjük érdeklődjön!
Érkező készlet
Kérjük érdeklődjön!

A minimális ajánlatkérési összeg: 36.000 Ft + áfa


Mennyiség
Ajánlott termékek

Bamboard Felírótábla

AP845182
1593 Ft + Áfa

Kropp Jegyzetcsipesz

AP809541-01
90 Ft + Áfa

Sanus Jegyzettartó csipesz

AP791315-A
386 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek