Egyedi ajánlat 

Teáskanna ruha bevonattal, piros

2783 Ft + Áfa

Teáskanna ruha bevonattal, piros

2783 Ft + Áfa

Teáskanna norvégmintás ruha bevonattal. Rozsdamentes acél teafilterrel. Egyesével fehér dobozba csomagolva. Űrtartalom: 280 ml.

Cikkszám:
CX1358-05
Termék színe:
piros
Termék mérete:
15x11x9,5 cm
Emblémázható mérete:
40x40 mm
Elérhető készlet
Kérjük érdeklődjön!
Érkező készlet
Kérjük érdeklődjön!

Szín

Mennyiség
Karácsonyi ajánlat
Ajánlott termékek

Szett 3 gyertyával, fa

CX1427
9999 Ft + Áfa

Cuisine szett

AP689820
9990 Ft + Áfa

Cookie Heart sütiforma szett

IN56-0304398
858 Ft + Áfa
A modern korban, amikor a fiatalságtól kezdve, a középső korosztályon át az idős generációig mindenki megtalálja a saját közegét, és soha ilyen egyszerű még nem volt a társasági szórakozás, óhatatlanul is előtérbe kerülnek az összetartozást a külvilág számára is egyértelműsítő kiegészítők, legyenek azok ruházati cikkek, ékszerek, vagy bármi más, amit az emberek magukon hordhatnak. Az egyik legelterjedtebb ilyen termék, amely a reklámajándékok körében is impozáns helyet vívott ki magának, a szilikon karkötő, amely manapság minden nagyobb rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Ajánlatunkban megtalálhatóak szitanyomással készült karkötők, amelyen az anyag felületére kerül az ön által választott felirat, mélynyomással emblémázott darabok, amelyek esetében az anyag felületébe kerül a kiválasztott szöveg, így létrehozva egy diszkrét, mégis remekül látható nyomtatást. Ezen felül választható a dombornyomott módszer, amellyel egy, az ön által meghatározott szöveget formázó domború díszítés jön létre.
1001reklámajándék.hu – ahol a reklámajándékozás kezdődik. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


kis türelmet kérek